3.5.2018

Varaa upea kesäloma ennakkoon ja nauti jopa -25% edusta!

Voimassa: 3.5.2018 - 31.5.2018

Varaa lomasi 3.-31.5.2018 välillä ja nauti jopa -25% ennakkovaraajan edusta!

  • Omistajan kesä Radisson Blu Hotelleissa

    Omistajan kesä Radisson Blu Hotelleissa

Suomen Radisson Blu Hotellit hemmottelevat kesävieraita monin eri tavoin. Kesäterassit, saunat, upeat aamiaiset ja late check-out tekevät kaupunkilomasta ikimuistoisen.

Alennus koskee vapaa-ajan matkoja ja on voimassa saatavuuden mukaan. Alennus koskee S-ryhmän asiakasomistajia ja yöpymisestä saa Bonusta. Hinnasta ei saa muita alennuksia. Etuhintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Varauksen koko arvo on maksettava varausta tehdessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta. Varaukset vain radissonblu.fi-sivustolla.

Varaukset helposti verkosta tästä

Saat hotellimajoituksesta Bonusta S-Etukortilla, kun varaat ilman välikäsiä Radisson Blu Hotellien omista kanavista eli radissonblu.fi-sivustolta, myyntipalvelustamme (puh 020 1234 700) tai suoraan hotellista.

Huomaathan, että Bonusta et saa varatessasi majoituksen muista verkkopalveluista, vaikka maksu tapahtuisikin vasta hotellissa. S-Etukorttia ei voi käyttää samanaikaisesti muiden kanta-asiakaskorttien, kuten S-Cardin, Radisson Rewards -kortin tai Finnair Plus -kortin kanssa.

Ladataan kommentointia...