31.10.2018

Elämyksiä Suomen Musiikkiteatterissa

Voimassa: 31.10.2018 - 23.11.2018

Musiikkiteatterissa Kirka-musikaali HETKI LYÖ sekä 80´s Stars Show.

S-Etukortilla liput vain 25 € (norm. 45 €), show & dinner 55 € (norm. 82 €)

Vain näihin esityksiin: Pe 23.11. Kirka-musikaali HETKI LYÖ, ja la 1.12. 80´s Stars Show.

Etuhintaiset liput: myynti@musiikkiteatteri.fi tai 044-3466713. Lisätiedot: www.musiikkiteatteri.fi

Kirka-musikaali - Hetki Lyö

Musikaali kaikkien suomalaisten rakastamasta laulajasta ja musiikkimaailman ikonista.
Kirka Kirill Babitzin on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista. Hän oli maamme ensimmäinen oikea rocktähti, joka sai peräänsä villisti kirkuvat fanilaumat. Kirka oli venäläisen emigranttitaustansa vuoksi eksoottinen ilmestys tummine hiuksineen ja sinisine silmineen, hän oli täynnä karismaa ja kuin luotu tähdeksi. Oma suku ja perhe sisaruksineen olivat Kirkalle aina tärkeitä. Kirka lauloi persoonallisella äänellään tiensä suomalaisten sydämiin monipuolisesti rockilla, iskelmillä ja balladeilla heavyrockiakaan unohtamatta.

Musikaali on matka Kirkan vanavedessä 60-luvulta lähtien aina 2000-luvulle asti. Kirkan ohella tapaamme suomalaisen kevyen musiikin merkkihenkilöitä kuten Sammyn, Muskan, Dannyn, Katri Helenan, Kassu Halosen, Hectorin ja Pave Maijasen. Koemme esityksessä laulajan pitkän uran eri vaiheita, Euroviisujen ja Syksyn sävelten huumaa, menestystä, rakkautta ja suuria suruja. Kirkaa esittää Voice of Finland -kisastakin tuttu valovoimainen tähti Ilari Hämäläinen.

80's Stars Show

Huikea show esiinmarssittaa suuren joukon 80-luvun kirkkaimpia tähtiä.
80-luvulla tehtiin kaikkien aikojen parasta pop- ja rockmusiikkia! Haluatko palata sen ilmiöihin ja mahtipontiseen musiikin maailmaan?

80's Stars Show on sähäkkä, räiskyvä ja hauska revyy. Lavan valtaavat vuosikymmenen kirkkaimmat tähdet ja yhtyeet kuten Michael Jackson, Madonna, Whitney Houston, Dolly Parton, Police, Cyndi Lauper, Twisted Sister, Bon Jovi, Tina Turner, Europe, Fame, Paula Koivuniemi, Katri Helena, Anita Hirvonen ja monet muut…

Pääesiintyjät ovat Suomen parhaita: Voice of Finland voittaja Siru Airistola, upeat Ville Karhi ja Jussi Ojanen, sekä monesta TV-ohjelmasta tuttu "Suomen paras" Drag Queen, Sheila tanssijoineen! Menoa vauhdittaa huikea 80's live band. Esiintyjien upeat suoritukset saavat katsojat haukkomaan henkeään! 80-luvun tyyli puvustuksessa, peruukeissa, maskeerauksessa ja kaikessa loistossaan, sekä yliampuvuudessaan kruunaa huippuviihdyttävän esityksen. Laitetaan kunnon show pystyyn, nyt saa nauraa, laulaa ja tanssia mukana!