29.6.2015
23 kommenttia

Bonusta Elisan Saunalahti -liittymistä!

Voimassa: Toistaiseksi

Joko saat Bonusta liittymistäsi?

Saat S-ryhmän Bonusta Elisan Saunalahti puhe- ja mobiililaajakaistaliittymistä, joiden nimellisnopeus on 100Mbit/s tai enemmän. Bonusta saat myös Elisan Saunalahti -laajakaistaliittymistä joiden nopeus on 30Mbit/s tai enemmän. Bonusta kerryttävät liittymät löydät Elisan verkkokaupasta (linkki https://elisa.fi/kauppa/#!/puhelinliittymat)

Saadaksesi Bonusta näistä liittymistä, ilmoita jäsennumerosi tilausta tehdessä tai rekisteröi jäsennumero jälkikäteen OmaElisassa (linkki verkkoasiointi.elisa.fi) Lisätietoa ja ohjeet löydät asiakaspalvelusivuiltamme linkki: (https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/s-bonus/)

Osa myynnistä poistuneista liittymistämme on myös Bonusta kerryttäviä. OmaElisasta voit tarkastaa, mille liittymälle Bonus on aktivoitavissa.

Bonuksen kertymiseen liittyvät lisätiedot:

  • Bonusta on mahdollisuus kerryttää rekisteröitymisen jälkeen alkavalta uudelta laskutuskaudelta edellyttäen, että asiakasomistaja tai asiakasomistajatalouteen kuuluva henkilö on ilmoittanut Elisalle henkilökohtaisen jäsennumeron ja tämä on tarkastettu asiakasomistajajärjestelmässä.
  • Bonusta kertyy edellyttäen, että koko lasku on maksettu viimeistään laskun alkuperäisenä eräpäivänä.
  • Maksettu lasku näkyy viiveellä bonuslaskennassa, pääsääntöisesti maksetut maksut siirtyvät seuraavan kuukauden bonuslaskentaan.

 

 

 

 

 

 

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Elisa
Kaikki toimipaikat
Edun saat ketjun Elisa toimipaikoista:
Ketju: Elisa