11.8.2017
1 kommentti

Blockfest 2017 - yhteistyössä Sokos Tampere

Voimassa: 4.8.2017 - 31.8.2017

Sokos Tampere on jo toista kertaa yhteistyössä Pohjoismaiden suurimman hiphop-festivaalin kanssa.

Sokos Tampere tarjoaa festarikävijöille Blockfestin 10. juhlavuoden arvoisen VIP-alueen sekä ruokakaupan ja ravintolan. Ennakkorannekkeenvaihto toteutetaan yksinoikeudella Sokos Tampereella ja rannekkeella saat etuja tavaratalosta sekä ravintoloista.

Sokos VIP

VIP-alueen Beauty Loungessa tehdään pikameikkejä ja festarikampauksia, jotka ovat tuotteiden ostajille maksuttomia. Myynnissä on meikkejä ja tuoksuja, joista saat Blockfest-rannekkeella -20 % alennuksen.  VIP:in oleskelualueiden monilla säkkituoleilla ja sohvilla löhöillen voit nauttia festaritunnelmasta ja katsella jättiscreeniltä lavoilla käynnissä olevia keikkoja.

Rannekkeenvaihto Sokoksessa Blockfest-viikolla

Festaritunnelmaan pääset heti alkuviikosta, sillä Sokos Tampereella (Hämeenkatu 21, Tampere) voit vaihtaa lipun rannekkeeseen ennakkoon. Rannekkeella saat myös loistavia etuja Sokoksesta, joten vaihda ranneke hyvissä ajoin ja ehdit päivittää vaikka festarilookin kuntoon sopivaan hintaan!

Rannekkeenvaihto Sokoksen 2. kerroksessa:

Maanantaina 14.8. klo 16-20

Tiistaina 15.8. klo 16-20

Keskiviikkona 16.8. klo 16-20

Torstaina 17.8. klo 12-20

Huom! Perjantaina ja lauantaina rannekkeenvaihto on mahdollista vain festarialueen portilla. Vältä siis ruuhkat portilla ja vaihda ranneke ennakkoon Sokoksella! Rannekkeenvaihtopisteellä voit myös ladata rahaa maksurannekkeelle.

Ranneke-edut Sokoksessa ja ravintoloissa

Blockfest-rannekkeella saat seuraavat edut 14.-31.8.2017

  • Sokos Tampereella kaikista normaalihintaisista käyttötavaroista -20 %
  • Sokos Ravintola Herkussa (-2. krs) normaalihintaiset á la carte -annokset -20 %
  • Ravintola Kustaassa Kustaa Burger + 0,5 l limu 10 €
  • Ravintola New Yorkissa valitsemasi pannupizza ja iso limu 10 €

Sokos Herkun ruokakauppa

Me järjestämme palvelut teitä varten, hyvät Blockfest-vieraat! Valikoimaa on siksi viilattu teiltä viime vuonna saatujen palautteiden sekä kesällä tehdyn valikoimakyselyn pohjalta. Tarjolla on terveellisiä välipaloja, pieniä herkkuja sekä virvoitusjuomia ja vesipulloja.

Kauppa sijaitsee Laukonsillan ja stadionin sisäänkäynnin välisellä tasanteella. Tervetuloa ostoksille!

Sokos Ravintola Herkku

Sokos VIP-alueella Ravintola Herkku tarjoaa maistuvia ruoka-annoksia. Listalta löytyy esimerkiksi runsaasti täytettyjä lämpimiä leipiä sekä perinteiselle festariruualle vaihtoehtona Ravintola Herkun kuuluisia salaatteja. Tervetuloa herkuttelemaan!

Ladataan kommentointia...