2.12.2018

Asiakasomistajapäivät Prismassa 5.-11.12.

Voimassa: 5.12.2018 - 11.12.2018

Asiakasomistajapäivien aikana saat normaalihintaisista käyttötavaroista S-Etukortilla jopa -15 % edun.

Asiakasomistajapäiviä vietetään kaikissa Pirkanmaan Prismoissa 5.–11.12.2018.

 

Prismassa saat -15 % edun jalkineista, vaatteista ja asusteista, laukuista, kodin tekstiileistä, keittiötarvikkeista, kodin tarvikkeista, kirja- ja paperitarvikkeista, leluista ja peleistä, liikunta- ja urheiluvälineistä, syke- ja aktiivisuusmittareista, pyöräilytarvikkeista, urheiluravinteista, valaisimista ja lampuista, paristoista, sisustustuotteista, autoilutuotteista, rakentamisen ja remontoinnin tuotteista, pienistä kodinkoneista, hiustenhoitolaitteista ja parranajokoneista, kampaamotuotteista, puhelin- ja elektroniikkatarvikkeista, PC- ja konsolipeleistä, musiikista ja elokuvista, grilleistä ja kalusteista sekä taimista ja ulkokukista.

Prismassa saat -5 % edun Navigointilaitteista, polkupyöristä, stereoista, radioista, kannettavista soittimista, televisioista, digibokseista, DVD ja Bluray -soittimista, jääkaapeista, pakastimista, pesukoneista, kuivausrummuista, kameroista, matkapuhelimista, liesistä, liesituulettimista, pelikonsoleista, tietokoneista, tableteista, tulostimista, puutarhamullasta ja -lannoitteista, torjunta-aineista, kompostoreista ja puutarhankoneista.

Etu ei koske Prisman päivittäistavaroita, lahjakortteja, sanoma- ja aikakauslehtiä, Finnkinon elokuva- ja herkkulippuja, postimerkkejä, puhelin- ja dataliittymiä, kuljetus- ja asennuspalveluita, siivousvälineitä ja -tarvikkeita, luontaistuotteita, lemmikkieläintarvikkeita, luku- ja aurinkolaseja, kynttilöitä ja lautasliinoja, koruja, kosmetiikkaa, hiustarvikkeita, vaippoja, tuttipulloja, tutteja, ruokalappuja, hygieniatuotteita, lastentarvikkeita, lemmikkieläntarvikkeita, kynttilöitä, kosmetiikka- ja hygieniatuotteita, kertakäyttötuotteita, luontaistuotteita sekä koruja ja hiustarvikkeita.

Etu ei koske Prisma.fi verkkokauppaa, ravintolamaailmoja, eikä Kauppakassi-tilauksia.

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu(100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla. Osuuskauppojen bonustaulukot vaihtelevat. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuudenaikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja-ja asiakasrekisteriin. Lisätietoa asiakasomistajuudesta saa osoitteesta: S-kanava.fi tai puhelimitse asiakasomistajapalvelusta, ma-pe 8-20, p. 010 76 5858 (0,088 €/min).

Ketju: Prisma