Pirkanmaan Osuuskaupan paikalliset bonuspartnerit

Asiakasomistajanamme hyödyt monista palveluista ja eduista. Paikalliset bonuspartnerimme myöntävät sinulle tuotteistaan ja palveluistaan Bonusta, muista siis näyttää S-Etukorttiasi!


 

Apteekit

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitotuotteista.


Sääksjärven Apteekki S-market Sääksjärvellä


Apteekki Koilliskeskus
Prisma Linnainmaalla


Ensimmäinen apteekki
Tampereen Sokoksella

Haka-apteekki Kalevan Prismassa
Asiointi uudistuneessa apteekissamme on nyt sujuvaa ja meille on helppo tulla. Meiltä löydät lääkkeiden lisäksi laadukkaat terveyden ja hyvinvoinnin tuotteet.  Haka-apteekki hakana asiakkaan parhaaksi! 

Kaukajärven apteekki


Koivu Apteekki palvelee Prisma Koivistonkylän ja Sale Kämmenniemen yhteydessä
Apteekissa asiointi voi olla myös päivän piristys! Meiltä Koivu Apteekista löydät laajan valikoiman lääkkeitä, luontaistuotteita, tuotteita terveyden edistämiseen sekä ihonhoitoon ja kauneuteen. Sujuva asiakaspalvelu on meille sydämen asia, joten huolehdimme, että saat mukaasi oikeat tuotteet, osuvat neuvot ja vielä hyvän mielen kaupan päälle. Laajaan ihonhoitovalikoimaamme kuuluu lukuisia dermokosmetiikan tuotemerkkejä tunnetuista apteekkimerkeistä harvinaisempiin uutuustuotteisiin!

Koskikaran apteekki

Reipasta apteekkipalvelua terveytesi tueksi Koskikaran apteekissa Valkeakoskella, Koskikaran kauppakeskuksen katutasossa. Laaja kosmetiikkavalikoima.


Lielahden apteekkiNokian Härki Apteekki
Suoraman Apteekki
Kangasalan Prismassa

 

Muut bonuspartnerit

Lukkoluket
Tampereen toimipiste Koivistonkylän Prisman yhteydessä
Lempäälän toimipiste Tampereentie 38 c2


Nissen Tampereen Sokoksella
 

Tampereen Sähkölaitos
Tampereen Sähkölaitos on paikallinen energiayhtiö lähellä sinua. Saat Bonusta kaikista sähkötuotteista. Meiltä saat uusiutuvaa Lähisähköä – tuotettuna Tammerkosken kuohuista, Pirkanmaan metsien hakkuutähteistä ja Suomen rannikon raikkaista tuulista. Bonusta saa maksetun sähkölaskun arvonlisäverollisesta sähkönmyynnin osuudesta.