7.6.2019

Ykkösrastin ravintolamaailma uudistuu

Kuopion S-market Ykkösrastin ravintolamaailma saa alkukesästä täysin uuden, raikkaan ja viihtyisän ilmeen.

  • Kuva Red Compass Oy

Ykkösrastin S-market suosittuine ravintolamaailmoineen avattiin loppuvuodesta 2011. Nyt reilun seitsemän vuoden jälkeen ravintolatilat uudistetaan katosta lattiaan. 
– Asiakaspalautteissa on toivottu lisää viihtyisyyttä ja värikkyyttä, ja nyt tämä toive toteutuu. Asiakkaamme tulevat varmasti yllättymään, miten isosta muutoksesta onkaan kyse. Hallimainen ja kieltämättä aikansa elänyt ilme saa väistyä. Tilalle saadaan entistä ravintolamaisempi, kutsuvampi ja raikkaampi kokonaisuus, ravintolapäällikkö Taina Mustonen kuvailee.
 
Sisustuksessa kohtaavat vaalea puu, sille kontrastia antava musta sekä pirteä turkoosi, jota tulee sekä kotoisiin pinnatuoleihin että pehmustettujen penkkien selkänojiin. Lattia on osin puuta ja osin graafista mustavalkoista laattaa. Ikkunaseinillä pöytien päälle rakennetaan puiset ritiläkatokset. Kokonaisuuden kruunaavat upeat valaisimet. 
– Ravintolamaailma avataan uudistuneena alkukesällä, todennäköisesti ennen juhannusta, parin tai kolmen viikon kiinniolon jälkeen. Tarkemmasta aikataulusta kerromme hyvissä ajoin muun muassa Facebook-seinällämme.
 
NOUTOPÖYTÄLOUNAS JOKA PÄIVÄ
Ravintolamaailmassa yhdistyvät jatkossakin lounasta ja kahvilapalveluja tarjoava Presso sekä Hesburger ja Rosso Express. 
– Lounaslinjastosta tulee kaksipuoleinen, mikä helpottaa erityisesti santsikierroksen tekemistä. Ruokaa ei tarvitse ladata kerralla lautaselle isoa määrää, kun lisää voi hakea nopeasti vaikka useammankin kerran.
Taina kertoo Pressolla olevan lounasasiakkaita arkisin pari sataa. Lauantait ja sunnuntait ovat hieman hiljaisempia, mutta jatkossakin myös viikonloppuisin lounas katetaan noutopöytään tuttuun tapaan. 
 
PIZZAT VAIKKA MATKAAN
Tuotteistukseen ei suuria muutoksia tehdä, sillä asiakkaat ovat vallan tyytyväisiä kolmen eri ravintolakonseptin yhteistarjontaan. 
– Rosso Expressin pizzatarjontaa yritämme tehdä näkyvämmäksi. Meiltähän saa Rosson pizzoja sekä paikan päällä syötäväksi että mukaan otettavaksi. Esimerkiksi viikonlopun kauppareissun yhteydessä on kätevä ottaa meiltä pizzat matkaan, Taina muistuttaa. 
Uutinen koskee toimipaikkoja:
Hesburger
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Hesburger toimipaikkoja:
Presso
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Presso toimipaikkoja:
Rosso Express
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Rosso Express toimipaikkoja: