8.11.2019

Uusi ravintola Kuopioon

Osuuskauppa PeeÄssä avaa uuden seurusteluravintolan Kuopioon. Uusi ravintola avataan osoitteeseen Kauppakatu 39. Tilassa toimii vuodenvaihteeseen asti Silmäasema.


Ravintolatilan koko on noin 350 m2 ja ravintolaan tulee hieman alle 200 asiakaspaikkaa. Ravintolan suunnittelusta vastaa Visual Design Partners Jaana Ekman. Rakennusurakoitsija on vielä haussa kilpailutuksen kautta. Rakennustyöt aloitetaan vuoden vaihtuessa ja ravintolan avajaisia vietetään helmikuun puolenvälin paikkeilla.


- Haluamme pitää vielä uuden avattavan ravintolan tarkemman konseptin ja lopulliset salaisuudet piilossa, mutta kerrottakoon, että monivuotisiin asiakastoiveisiin seurusteluravintolan tuomiseksi Kuopioon tässä ollaan nyt vastaamassa. Uudessa Hophaus -nimisessä ravintolassa tulee olemaan kattava & vaihtuva valikoima oluita ja siidereitä, viinejä ja kahveja, talon omia tisleitä sekä mukava palvelu ja seurallinen miljöö. Nimi Hophaus yhdistää mielestäni asiakkaiden toiveita biergarten -tyylisestä ravintolasta talon sisään tuotuna ja sanaan hop (*englanniksi humala) kulminoituu päätuotteen eli oluiden houkuttelevuus ja ajankohtaisuus. Uskonkin, että kuopiolaisille tästä uudesta "hopparista" tulee oma lungi luottomesta, joka illalle, ollaanhan Kuopion vilkkaimpien asiakasvirtojen äärellä., kertoo toimialajohtaja Ville Puustinen.


Uudelle ravintolalla on jo avattu sosiaalisen median tilit ja rekrytoinnit ravintolaan alkavat pian.

- Tiimi Hophaussiin haetaan sekä ravintolapäällikköä että aikanaan myös kuutta baarityöntekijää. Seurusteluravintola -idean mukaisesti tilassa on myös taustamusiikkia ja erittäin satunnaisesti kevyttä ohjelmaa, mutta pääroolissa  tulee olemaan viihtyminen, summaa ryhmäpäällikkö Mikko Rosendahl.

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Hophaus, Peeässä, Ravintolat