2.10.2017
1 kommentti

Tarvitsetko sponsorointitukea? Hae Kannustajiin!

Kannustajilla tuetaan lasten ja nuorten harrastamisen parissa työskenteleviä seuroja ja yhdistyksiä. Hakuaika on 2.-31.10.2017.

  • Hae Kannustajiin

Hakuaika 2.-31.10.2017

HAE TÄSTÄ!

PeeÄssällä on käytössä Kannustajat -ohjelma, jonka kautta osuuskaupan sponsorointituki ohjataan paikallisille yhdistyksille. Ohjelman avulla myös asiakasomistajat voivat vaikuttaa osuuskaupan tukitoimintaan.

Osuuskauppa valitsee enintään kaksikymmentä Kannustettavaa yhdistystä puolen vuoden kannatusjaksolle. Kannustajien kautta tuemme erityisesti lasten ja nuorten harrastamista. Yksittäisiä henkilöitä emme tue.

Seurojen saama tuki summa määräytyy äänestyksen perusteella, johon osallistetaan osuuskaupan omistajat. Kaikki PeeÄssän pääjäsenet voivat antaa äänensä valituiksi tulleiden yhdistysten joukosta Omalla S-kanavalla tai asiakasomistajapisteessä. Äänestyksen perusteella jaetaan 15 000€ tukipotti mukana olleiden yhdistysten kesken äänimäärän suhteessa.

 

Miten yhdistys voi hakea Kannustajiin?

Kriteerit:

  • Olette rekisteröity yhdistys.
  • Teillä on vähintään 30 jäsentä ja tuki ohjataan vähintään 30:lle.
  • Toimintanne on jatkuvaa, ei voittoa tavoittelevaa.
  • Ohjaatte tuen harrastetoimintaan, ei liigatasolle.
  • Toimitte Osuuskauppa PeeÄssän toimialueella.

 

 

Aikataulu:

Kannatusjaksot  talvikausi 1.10.2017-30.3.2018

Hakuaika talven kannatusjaksolle on 2.-31.10.2017. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnan tulos marraskuussa 2017

Osuuskaupan tukisumma jaetaan tuettavien yhdistysten kesken siinä suhteessa kuin on saanut ääni suhteessa kaikkiin annettuihin ääniin.

Miten voin antaa ääneni ja ryhtyä Kannustajaksi?

Kannustajat kannustusohjelma antaa asiakasomistajille mahdollisuuden vaikuttaa osuuskaupan tuen jakautumiseen yhdistysten kesken.

Kannustajaksi voi ilmoittautua PeeÄssän asiakasomistajatalouden pääjäsen Omalla S-kanavalla tai asiakaspalvelupisteessä. Kaikilla pääjäsenillä on käytössään yksi ääni.

Kannustajaksi voi liittyä 13.12.2017-17.1.2018 välisenä aikana Omalla S-kanavalla tai asiakaspalvelupisteessä. Ohjeet Kannustajaksi liittymisestä julkaistaan Kannustusajan alkaessa näillä nettisivuilla.

 

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Kannustajat, Peeässä, Vastuullisuus
Ladataan kommentointia...