20.3.2020

Pop up Amarillo Varkauden Prisman pihaan 9.4.-31.5.2020 väliseksi ajaksi

  • Amarillo pyörillä!

Osuuskauppa PeeÄssä avaa toisen pop up Amarillon. Uusi pop up Amarillo avataan Varkauden Prisman pihaan torstaina 9.4.2020. Aiemmin avattiin Pop up Amarillo Kuopion Saaristokaupunkiin.

- Meille on tullut paljon toiveita saada pop up -ravintolatoimintaa Varkauteen. Varkauden ravintolakentässä on lukuisia lounasravintoloita, jotka tällä hetkellä ovat suljettuina. Teollisuus ja työmaat pyörivät kuitenkin alueella normaalisti ja Prisma alueen päivittäistavarakaupan veturina vetää paljon väkeä. Toivomme työllistävämme osan varkautelaisista ravintolatyöntekijöistämme kriisiajan yli ja osaltamme tuemme paikallisia elintarviketuottajiamme, kertoo toimialajohtaja Ville Puustinen.

Kaikki pop up -toiminnot hoidetaan pihalle tuotavasta konttiravintolasta. Tuotteet ovat take away -myynnissä ja toiminnassa noudatetaan viranomaismääräyksiä.

- Kuopion Amarillon Pop up rekka on otettu loistavasti vastaan ja olemme siitä erittäin innoissamme. Kaikki myytävät annokset koostuvat lähes täysin lähituottajien raaka-aineista. Kaikki burgerit paistetaan aidolla hiiligrillillä.  Viinijuhlan cateringkalustostamme seisoisi nyt tyhjänpanttina, joten minusta tämä on kaikille win-win -tilanne, toteaa ryhmäpäällikkö Mikko Rosendahl".

Pop up -Amarillon burgereissa on lähituottajien tuotteita:

  • Sämpylät Liepuska Nilsiä
  • Majoneesit NakuMajo / Varkauden Aito Oy Varkaus
  • Pihvit Savo-Karjalan liha Kuopio (kasvispihvi Pouttu Muu 100% kotimainen kasvispihvi)
  • Juustot Jukolan Aito Cheddar / Jukolan Juusto Oy Leivonmäki

Amarillon pop up avoinna päivittäin kello 11-18.00 välisenä aikana.

 

Lisätietoja ravintoloistamme www.raflaamo.fi

 

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Prisma
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Prisma toimipaikkoja:
Amarillo
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Amarillo toimipaikkoja:
Ketju: Amarillo, Prisma
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Amarillo, Kotiinkuljetus, Pop-up ravintola