10.4.2018

Mualiman kaunein kohtaamispaikka Sinulle

Mualiman kauneimman kohtaamispaikan uudistustyöt mallillaan.

  • Lämpimästi tervetulloo!

  • Viherseinä

  • Meidän Jorma ja Johanna

Uudistustyöt loistavasti jo mallillaan meillä Puijonsarvessa eli kokoustiloistamme Suojalinna (ent. Luentosali) sekä hotellimme vastaanotto ja aulabaari Bistro ovat jo viimeistä silausta vaille valmiina. Vierailtamme olemme saaneet jo nyt paljon kiitoksia mualiman kauneimman kohtaamispaikan luomistyöstä.

Visionary Design Partners Helsingin Jaana Ekmanin lumoava käsiala näkyy niin hotellimme vastaanotossa, tulevissa kokous/tapahtumatiloissamme kuin jo marraskuussa 2017 valmistuneessa saunamaailmassamme. Marraskuussa 2017 avattu hotellimme kuntosali Kuopion kattojen yllä on myös kiitoksilla kehuttu Suomen parhaaksi niin laitteiden  laadun, monipuolisuuden kuin näkymien osalta. Kuntosalimme on henkilökohtaisesti ja suurella sydämellä vieraillemme suunnitellut hotellimme johtaja Johanna Väätäinen.

Tulevien uudistusten myötä tulemme herättämään Kuopion historiaa henkiin modernilla otteilla. Nyt maaliskuussa valmistuneen kokoustilamme Suojalinnan nimikin pohjautuu historiassa 1920-luvulle, jolloin tilan kohdalla on sijainnut suojeluskunnantalo. Sodan päätyttyä 1946 suojeluskunnantalo otetiin elokuvateatteri Apollon käyttöön, joka myöhemmin purettiin 1986.

Nykyisen Yökerho Puikkarin paikalle luodaan vuoden 2018 aikana monipuoliset tapahtumatilat; kahdeksan asiakkaiden toiveiden mukaisesti suunniteltua, inspiroivaa ja luovaa kokoustilaa sekä iso, monimuotoinen juhla/tapahtumatila. Luovissa tiloissamme ajatukset pääsevät lentoon mm. keinujen ja nykytekniikan avulla. Puijonsarven upea juhla/tapahtumatila mahdollistaa jopa yli 200 vieraan illalliset upeissa puitteissa show & dinner –tyylillä tai vaikkapa minimessut.

Samalla hotellin vanhemman osan kokoustilat saavat uuden raikkaan ja modernin ilmeen.  Uudistuksen yhteydessä Kuopioon rantautuu maailmalla suosiota saaneet coworking- tilat, jotka tukevat pop up tyylistä työskentelyä sekä pienempiä palavereita.

Perinteinen Yökerho Puikkari sulkeutuu 10. toukokuuta ja avataan uudistuneella liikeidealla 22.elokuuta 2018.

Puijonsarven kaikki hotellihuoneet on uudistettu viime vuosien aikana. Mukana suunnitellussa on ollut mm. sisustusarkkitehti Mikko Juntura sekä Kuopio Tanssii ja Soin taiteellinen johtaja Jorma Uotinen. Uotinen on liki kaksikymmentä vuotta majoittunut vieraanamme, joten suunnittelutyö on tehty suurella rakkaudella Kuopion kotia kohtaan.

Kuopio Tanssii ja Soi- festivaalin lisäksi hotelliamme värittää juuri maaliskuussa 2018 valmistunut Kuopio RockCock- teemalla suunniteltu Rokkihuone.

 

Majoitustoimintaa vuodesta 1925

·       Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Osuuskauppa PeeÄssän omistama hotelli, jossa on eri aikakausilla rakennetuissa kiinteistön osissa yhteensä 300 huonetta, 600 vuodetta ja 3 ravintolaa. Hotelli työllistää noin 100 työntekijää.

·       Hotellin vanhin osa on otettu käyttöön vuonna 1914. Viisi vuotta myöhemmin paikalla avattiin Kuopion Osuuskaupan ensimmäinen myymälä ja Osuuskahvila. Majoitustoiminta alkoi, kun ravintola-matkailijakoti Osuusravintola avattiin kesäkuussa 1925.

·       Hotelli on kautta vuosikymmenten ollut kehityksen etujoukoissa. Esimerkiksi kaikki huoneet varustettiin jo vuonna 1939 juoksevalla kylmällä ja lämpimällä vedellä sekä puhelimilla.

·       Puijonsarvi oli avautuessaan osuuskaupparyhmän ensimmäinen hotelli. Sokos Hotels -ketjuun se liitettiin vuonna 1990.

·       Sokos Hotels on valittu Reader's Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -kuluttajatutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi jo kuudetta kertaa peräkkäin. Lähes 50% vastaajista valitsi Sokos Hotellit luotetuimmaksi hotellibrändiksi.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Ketju: Sokos Hotels
Ladataan kommentointia...