13.12.2018

Kuopion kuumin kortteli

  • – Apteekkarin valtteja ovat monipuolisuus sekä asiakkaita ja henkilökuntaa yhdistävä hyvä fiilis, ravintolapäällikkö Arto Hujanen arvioi.

  • – Viihtyisä, nuorekas ja elävä, baaritiskin takana asiakkaita palveleva Elina Anfinogentova kuvailee Apteekkari Clubia.

  • Clubilla järjestetään myös yksityistilaisuuksia. Opiskelijoiden ainejärjestöt ovat myös ottaneet paikan omakseen.

  • Apteekkarin portaikon sekä yläkerran ilmeen on suunnitellut Visuall Desing Partnersin Jaana Ekman.

Pikkujoulukausi on sen osoittanut: Kirjastokadun ja Vuorikadun kulmauksessa on Kuopion kuumin ravintolakortteli.

Kuopion ravintolaelämän kestosuosikkeihin kuuluva Apteekkari laajentui lokakuussa kaksikerroksiseksi.

– Apteekkarista on kuoriutunut kaupungin siistein ja suurin menopaikka, jonka miljöö on vailla vertaa. Uutta on myös kulkuyhteys sisäkautta Amarilloon ja Feel Vegasiin. Kokonaisuus muodostaa kaupungin kuumimman korttelin, ravintolapäällikkö Arto Hujanen kertoo.

Apteekkarin laajentaminen mahdollistui, kun yläkerrassa toiminut ravintola suljettiin ja PeeÄssä vuokrasi neliöt käyttöönsä. Tiloihin tehtiin täydellinen uudistus. Sävähdyttävää ja rohkeaa sisustusta hallitsevat viidakkohenkiset seinät sekä suuret, rentoon bilettämiseen kutsuvat sohvaryhmät.

 

Alkuillasta aamuvarhaiseen

Apteekkari on tuonut uutta ja selvästikin tervetullutta tarjontaa Kuopion yöelämään.

– Torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin pitkälle aamuun asti avoinna oleva Apteekkari Club on saanut erittäin hyvän, jopa odotuksiammekin paremman vastaanoton. Paikka oli heti ensimmäisenä iltana täynnä vain hetki sen jälkeen, kun olimme laittaneet Face-seinällemme tiedon ovien avaamisesta.

Avaushuuman jälkeen siirryttiin pikkujoulukauteen hyvällä sykkeellä. Seuraavat megabileet ovat luvassa joulu- ja tapaninpäivänä sekä tietenkin vuoden vaihtuessa.

– Tuskin tammikuukaan on meillä tipaton. Asiakkaat antavat kiitosta niin tunnelmasta, palvelusta, henkilökunnan hyvästä fiiliksestä kuin musiikistakin. Clubilla musiikkilinja on vahvasti kiinni nykypäivässä, kun taas alakerrassa keskitytään edelleen retrohitteihin ja karaokeen.

Asiakkaiden tyypillinen illanvietto alkaa Amarillosta, edeten Feel Vegasin ja/tai Apteekkarin alakerran kautta portaita ylös Clubin puolelle, jossa viihdytään aamuvarhaiseen saakka.

– Eikä kertaakaan tarvitse mennä ulos pakkaseen tai räntäsateeseen. Saa vaeltaa paikasta toiseen ja on tilaa temmeltää, ravintolapäällikkö kuvailee.

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Muut pubit ja baarit
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Muut pubit ja baarit toimipaikkoja:
S-kanavan sisällöt asiasanalla: Apteekkari, Peeässä