18.12.2019

Kesätöihin PeeÄssälle!

  • PeeÄssän kesätyöhaku on auki!

Hae Kesätöihin:

http://bit.ly/Kesatyo2020

Hae Kesä-Ässä harjoitteluun:

http://bit.ly/KesaAssa2020

Kesätöihin PeeÄssälle

Miltä kuulostaisi kesä myyjänä, kokkina, tarjoilijana, pikaruokatyöntekijänä, liikennemyymälätyöntekijänä, hotellin vastaanottovirkailijana, kosmetologina tai kampaajana? Hae meille ja näytä kykysi! Voit kasvaa ja kehittyä palvelualan ammattilaiseksi yhdessä Suomen innostavimmista työpaikoista.

Haku on suunnattu 16 vuotta täyttäneille ja vanhemmille. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä monipuolisia työtehtäviä yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Saat arvokasta työkokemusta ja kehittää omaa osaamistasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta sitä ei välttämättä tarvita, asenne ratkaisee! Perehdytämme jokaisen työntekijämme kattavasti työtehtäviin.

Hae tästä: http://bit.ly/Kesatyo2020

 

Kesä-Ässä harjoittelu PeeÄssälle

Otamme kesäharjoitteluun 14 vuotta täyttäviä koululaisia ja opiskelijoita.

Harjoittelijana sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta tai osaamista, sillä perehdytämme sinut tehtäviin. Pääset tutustumaan oman osuuskaupan toimintaan, saat arvokasta työkokemusta ja palautetta. Odotamme sinulta iloista ja reipasta olemusta sekä halua oppia uutta.

Harjoittelujakso voi vaihdella muutamasta viikosta kuukauteen ja se ajoittuu 1.6.–31.8. välille ja maksamme harjoittelusta työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Olemme mukana Vastuullinen Kesäduuni kampanjassa #VKD20

Hae tästä: http://bit.ly/KesaAssa2020

 

Hakuaika 7.1.-29.2.2020

 

Käy lukemassa lisää osoitteesta: www.s-ryhma.fi/tyopaikat/kesatyo.

S-kanavan sisällöt asiasanalla: Kesätyöt, Peeässä