17.4.2020

Jälleen uusi Pop up -ravintola PeeÄssälle

Löydät Frydayn Kuopion Prisman parkkipaikalta. Soita ja tilaa ennakkoon p. 050 4636 883

  • FryDay take away Kuopio

Lisätietoja:

Ville Puustinen, majoitus- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja, p. 044 719 7996

Mikko Rosendahl, ryhmäpäällikkö, p. 050 406 9636

Tänään perjantaina avataan Prisma Kuopion yhteyteen Fryday -niminen rapeaa kanaa tarjoava Pop up -ravintola.  Myös Kuopion Prismalla olevaa Holy Cow valikoimaa laajennataan savustetulla lohella.  Pizza Breikki vaunu siirretään Prismalta S-Market Keilankannan yhteyteen. Alueella toimii jo suuren suosion saanut Amarillo Goes Local -ruokarekka. Kaikkiaan PeeÄssällä on tällä hetkellä toiminnassa jo uusavaus mukaan lukien kuusi pop up -ravintolaa.

- Kokemukset ravintolakalustomme valjastamisesta pop up-ravintolatoimintaan ovat olleet rohkaisevia ja asiakaspalaute hyvää. Kriisiaika on oivallinen aika osaltamme myös kokeilla aikojen saatossa kypsyteltyjä liikeidea -aihioita käytännössä ja tehdä samalla paikallisesti hyvää tukemalla osaltamme samalla myös paikallisia elintarviketuottajiamme. Tällä hetkellä pop up toiminnot Ykkösrastin pihassa, Varkauden Prisman pihassa, Kuopion Prisman pihassa ja Keilantorilla työllistävät jo noin 35 henkeä, kertoo toimialajohtaja Ville Puustinen.

Myös kaikki avattavan Fryday pop upin toiminnot hoidetaan pihalle tuotavasta konttiravintolasta. Tuotteet ovat take away -myynnissä ja toiminnassa noudatetaan viranomaismääräyksiä.

- Frydayn kana-annokset koostuvat täysin kotimaisten tuottajien raaka-aineista. Kana tulee HK / Kariniemeltä, Majoneesit ja Paholaisen Hillo NakuMajo / Varkauden Aito Oy:ltä Varkaudesta. Jopa Leivitykseen käytettävät raaka.-aineet tulevat kotimaasta, esimerkiksi piimä Valiolta ja korppujauho Moilaselta. Lisukkeissa on tarjolla myös Jukolan Aito Cheddarista / Jukolan Juusto Oy valmistettu Mac And Cheese -annos. Holy cow -pop up osalta lohi löytyy myös patonkiversiona take away annoksena, mutta myynnin uskomme kohdistuvan enimmän kilohintaisena myytävään loheen, toteaa ryhmäpäällikkö Mikko Rosendahl.

Fryday pop up Prisma Kuopion pihalla on avoinna ma-la 11-18.00 välisenä aikana ja sunnuntaisin klo 11-16 välisenä aikana.

 

Lisätietoja ja kaikkien ravintoloiden palveluajat listoineen löytyy osoitteesta www.raflaamo.fi