30.11.2018

Green Key -lähettiläs Emmin joululahjavinkit

Joululahjat mietinnässä? Meidän Puikkarin Emmillä on muutama vihreä vinkki Sinulle avuksi.

  • Hyvää ja rauhallista Joulua!

"On taas se aika vuodesta, kun joululahjoja pukinkonttiin mietitään kuumeisesti.

Mietin joululahjoja vihreiden arvojemme eli Green Key-näkökulmasta, ja haluan nostaa esille muutaman ympäristöystävällisen aineettoman lahjan. Jokaisella meistä on varmasti jo ennestään liikaa turhaa tavaraa, joka ennen pitkää päätyy roskiin jopa käyttämättömänä. Aineeton lahja ilahduttaa varmasti niin lahjanantajaa kuin -saajaakin, ja säästää lisäksi luontoa!

Meiltä Original Sokos Hotel Puijonsarvesta voit ostaa ladattavia lahjakortteja valitsemallasi summalla välillä 10-250€ hotellimme vastaanotosta. Lahjakortti on voimassa jopa kaksi vuotta lataushetkestä tai edellisestä ostokerrasta. Lahjansaaja voi näin itse päättää, mihin lahjakortin käyttää esimerkiksi hotelliyöpymiseen, ravintolaillalliseen, kampaamokäyntiin, uusiin talvikenkiin tai vaikkapa ruokaostoksiin! Ja mikä parasta, lahjakortti käy maksuvälineenä yli 1500 S-Ryhmän toimipaikassa kautta maan!

Myö, Puikkarilaiset toivotamme vieraamme lämpimästi tervetulleeksi myös jouluna, olitpa sitten paikkakuntalainen tai vieraaksemme joulunviettoon kauempaa saapuva. Haluamme tarjota vieraillemme rentouttavan ja rauhallisen joulun, jolloin vieraamme voi keskittyä nauttimaan siitä tärkeimmästä joulun lahjasta - yhteisestä ajasta eli perheen, ystävien ja lähimmäisten seurasta. Ravintola Frans & Sophiessa meillä tarjoillaan Joulubuffet jouluaattona klo 14-21, ja myös itse Joulupukki vierailee ravintolassamme tervehtimässä jouluvieraitamme.

Lähimmäistäsi voit ilahduttaa lahjalla myös  jo ennen Joulua tuomalla hänet Frans & Sophien perinteiselle Joululounaalle, joka tarjoillaan arkisin 12.-21.12. klo 11.00-15.00.

Haluaisinkin haastaa Sinut ja ihan jokaisen lahjoittamaan edes yhden aineettoman lahjan tänä jouluna tavaroiden sijaan, sekä nauttimaan lähimmäistemme seurasta, yhteisestä ajasta ja joulurauhasta mahdollisimman paljon."

Sydämellisin jouluterveisin poikki Puikkarin väen puolesta,

Emmi

Original Sokos Hotel Puijonsarven Green Key -lähettiläs

Uutinen koskee toimipaikkoja:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Sokos Hotels toimipaikkoja:
Frans & les Femmes
Kaikki toimipaikat
Uutinen koskee ketjun Frans & les Femmes toimipaikkoja: