Solo Sokos Hotel Vasilievsky

V.o. 8 Liniya 11-13, 190034 St. Petersburg Puhelin +7 812 335 2290 Faksi +7 812 335 2208

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 24h

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
 • Solo Sokos Hotel Vasilievsky

  Solo Sokos Hotel Vasilievsky

 • Tervetuloa!

  Tervetuloa!

 • Sisäänkäynti

  Sisäänkäynti

 • Vastaanotto

  Vastaanotto

 • The House of Arts and Culture

  The House of Arts and Culture

 • The House of Arts and Culture

  The House of Arts and Culture

 • Mansardihuone

  Mansardihuone

 • The House of Arts and Culture

  The House of Arts and Culture

 • Ravintola Repin

  Ravintola Repin

 • Aula

  Aula

 • Kokouspalvelut

  Kokouspalvelut

 • Ravintola Repin

  Ravintola Repin

 • Pub

  Pub "8. linja"

Tervetuloa Solo Sokos Hotel Vasilievskyyn – Pietarin taiteen ja kulttuurin sydämeen. Hotelli sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa lähellä taideyliopistoa ja Blagoveshcenskin siltaa Neva joen välittömässä läheisyydessä.

Vasilin saarella asuessasi voit aistia kaikessa taiteen, tyylin, kulttuurillisen perinnön sekä modernin osaamisen läsnäolon. Yhteistyöverkostomme on rikas ja laaja-alainen: nuoret ja jo tunnustetut taiteilijat esittelevät töitään hotellimme tiloissa ja teemme yhteistyötä museoiden sekä gallerioiden, kuten nykytaidemuseo Erartan kanssa. Maailman kuuluisin Mikhailovskin teatteri, hotellimme läheinen yhteistyökumppani. Teatteri tarjoaa vieraillemme ainutlaatuisia tarjouksia, joten suosittelemme kysymään tapahtumista ja lipuista samalla kun kirjaudutte hotelliin.

Monet kuuluisat muusikot, DJ:t, näyttelijät ja esiintyjät ovat valinneet Solo Sokos Hotel Vasilievskyn kotipaikakseen vieraillessaan Pietarissa.  Hotellimme työntekijät ovat kuitenkin niitä tärkeimpiä kulttuurin lähettiläitä. Mottomme joka ikinen hetki on, että "jokainen Solo-hotellin työntekijä on sinun concierge": me voimme tarjota sinulle lähes kaiken tiedon, mitä tarvitset kaupungissa tapahtuvista teatteri ensi-illoista, konserteista, taidenäyttelyistä, gallerioiden avauksista ja muista kiinnostavista tapahtumista. Joten on kiinnostuksesi kohde mikä tahansa, kysy vastaanottomme henkilöiltä, baarimikolta tai hotellinjohtajalta asiasta, ja me annamme sinulle parhaat vinkit.

Solo Sokos Hotel Vasilievskyn hotellihuoneet ovat koristeltu persoonalliseen tyyliin ja unikokemus suomalaisissa sängyissä tekee olosi kotoisaksi. Takaamme, että aikasi hotellissa on rauhallinen ja rentouttava.

Illan päätteeksi tervetuloa nauttimaan Repin ravintolan rennosta ilmapiiristä. Täällä voit tutustua pohjoiskansojen ruokalajeihin ja maistella uusia ruokia, kuten karhunlihaa ja Vienan meren merikissaa. Vieraanamme voit myös valita ravintolan rauhallisen yksityisen alueen tai viihtyä rennossa aulassa. Jos kaipaat kupin kahvia tai ehkäpä lasillisen viiniä kiireisen päivän jälkeen, aulabaarimme on palveluksessasi. Jos taas tunnet tarvetta saada lisävirtaa, 8th Line Pub on juuri oikea paikka sinulle. Tarjoamme liveurheilua isoilta HD-näytöiltä, olutta hanasta ja suuren valikoiman mallasviskejä. Pöytäjalkapallo, valikoima erilaisia lautapelejä tai vaikka tikka tarjoavat viihdykettä koko illaksi.

Tule peremmälle, ota avain. Avain meidän hotelliimme, kulttuurimme ja sydämiimme!

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Pysäköinti
 
Kokous- ja juhlapalvelut
 
Muut palvelut
 
Kuntosali
 
Asiakassauna
 
Esteettömyys
 
Lemmikit
 
Ilmastointi
 
Internet-yhteydet
 
Ravintolat
 
Solo-aamiainen
 
Business Corner
 
Maly prospekt
 
Bolshoy prospekt
 
Sredniy prospekt
 
Vasilievsky
 
Kulkuyhteydet