Kokous- ja Juhlapalvelut, Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio Puhelin 010 7629 500 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 07:00 – 24:00

Viikko

Original Sokos Hotel Puijonsarvessa on yhteensä 14 viihtyisää kokoustilaa 8–250 hengelle. Kaikissa kokoustiloissa on perusvälineiden lisäksi datatykki tai taulu televisio. Kokousvieraiden on mahdollisuus käyttää veloituksetta hotellin pysäköintialueita klo 23 saakka ilmoittamalla rekisterinumero kokoushenkilökunnalle tai vastaanottoon. 

Juhlatilat

Olipa kyseessä syntymäpäivät, vuosijuhlat, karonkka, häät, polttarit tai mikä tahansa juhlimisen arvoinen asia, olemme juuri se oikea paikka tilaisuutenne järjestämiseen. Vuosien kokemus erilaisten juhlien järjestäjänä takaa sen että Sinä voit keskittyä juhlimaan - Me huolehdimme lopusta!
 

sales.kuopio@sokoshotels.fi

 

Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
 • kokoustila ferdi puijonsarvi kuopio

  Toiveenne toteutukoon!

 • Juhlatila Samuel

  Juhlatila Samuel

 • Puijonsarvi sali

  Puijonsarvi sali

 • Tilaussauna Ilo

  Tilaussauna Ilo

 • puijonsarvi kokouslounas kuopio

  Kokouslounas

 • karonkka puijonsarvi kuopio

  Juhlakattaus

 • juhlat puijonsarvi kuopio

  Juhlakattaus

 • kokouslounas puijonsarvi kuopio

  MInulta Sinulle

 • karonkka puijonsarvi kuopio

  Juhlakattaus

 • kokoustla samuel puijonsarvi kuopio

  Kokoustila Samuel

Puikkarin tapahtuma- ja juhlatilojen uudistyöt maalisuoralla

Uudistustyöt mallillaan maalisuoralla meillä Original Sokos Hotel Puijonsarven entisen perinteisen yökerho Puikkarin ja historiallisena tunnetun Renkun/ Seurahuoneen osalta. Kesän aikana Puikkariin on luotu monipuoliset tapahtumatilat; asiakkaiden toiveiden mukaisesti suunniteltua, inspiroivaa ja luovaa kokoustilaa sekä iso, monimuotoinen juhla/tapahtumatila. Luovissa tiloissamme ajatukset pääsevät lentoon mm. keinujen ja nykytekniikan avulla. Puijonsarven upea juhla/tapahtumatila mahdollistaa jopa yli 200 vieraan illalliset upeissa puitteissa show & dinner –tyylillä tai vaikkapa minimessut liki tuhannelle vieraalle.

Uudistusten myötä on Puikkarissa herätetty henkiin Kuopion ja Puijonsarven historiaa modernilla otteilla. 1870- luvulla alunperin rakennetun ent. Seurahuoneen, nykyisen kokous-ja tapahtumatila Puikkarin uudistöissä on haluttu vahvasti nostaa esille puurakennuksen alkuperäisten muotojen kauneutta sekä tarinoiden sielukkuutta.

Puikkarin tapahtumatiloja on uudistuksen yhteydessä nimetty 1900-luvun alun Seurahuoneen Kuopiossakin aikanaan vaikuttaneiden vieraiden mm. Minna Canthin ja Eino Leinon mukaan. Minna Canth sekä Eino Leino viihtyivät Seurahuoneella nauttien teatteritaiteesta  kera Lignell & Piispasen virvoittavien juomien.

Original Sokos Hotel Puijonsarven tapahtuma- ja juhlatila Puikkariin saamme ensimmäiset juhlavieraamme  23.elokuuta 2018. Syksyn pikkujouluissa tullaan nauttimaan mm. Kuopion Burlesquen näyttävää sirkusta, taikuutta sekä burleskia.

Visionary Design Partners Helsingin Jaana Ekmanin lumoava käsiala näkyy Puikkarin tapahtuma-ja juhlatiloissamme samoin kuin jo keväällä valmistuneissa vastaanotossa, aulabaari Lobbyssa sekä marraskuussa 2017 valmistuneessa saunamaailmassamme.

Kuopion ravintolaelämän historiasta lisää  Viikko-Savon sivuilta

Original Sokos Hotel Puijonsarvi on niin kaupunkilomailuun kuin työ- ja kokousmatkailijalle sopiva, monipuolinen ja viihtyisä palvelukokonaisuus Kuopion kaupungin keskustassa, kauniin puiston laidalla. Hotellissa on yhteensä 14 viihtyisää kokoustilaa 8–250 hengelle. Kaikissa kokoustiloissa on perusvälineiden lisäksi datatykki tai taulu televisio. Kokousvieraiden on mahdollisuus käyttää veloituksetta hotellin pysäköintialueita klo 23 saakka ilmoittamalla rekisterinumero kokoushenkilökunnalle tai vastaanottoon. 

Juhlatilat

Tekniikaltaan ja puitteiltaan moderni Puijonsarvi-sali, toimii niin kokoustilana kuin illallisravintolana. Myös uusitut muuntuvat kokoustilat soveltuvat hyvin erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Olipa kyseessä syntymäpäivät, vuosijuhlat, karonkka, häät, polttarit tai mikä tahansa juhlimisen arvoinen asia, olemme juuri se oikea paikka tilaisuutenne järjestämiseen. Vuosien kokemus erilaisten juhlien järjestäjänä takaa sen että Sinä voit keskittyä juhlimaan - Me huolehdimme lopusta!


Tilaussaunat
Hotellistamme löytyy myös kaksi viihtyisää tilaussaunaa. Katso lisätietoa täältä


Ota yhteyttä niin toteutamme toiveenne

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio

Puh. +358 10 762 9500, Fax +358 17 2826 114

sales.kuopio@sokoshotels.fi

Päätoimipaikka
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Manfred
 
LIme
 
Puikkari
 
Eino Leino
 
Minna Ulrika
 
Ulrika
 
Tilaussauna Ilo
 
Wilhelm tilaussauna
 
Puijonsarvi Sali
 
Topelius
 
Snellman
 
Canth
 
Minna
 
Roosa
 
Ferdi
 
Renkku
 
Eino
 
Leino
 
Samuel
 
Suojalinna