Emotion Varkaus

Kauppakatu 28, 78200 Varkaus Puhelin 050 349 6211

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 09:00 – 18:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

VARAA TÄSTÄ AIKA KAMPAAJALLE

Hemmottele itseäsi Emotionissa

Emotion tarjoaa kauneutta, hyvinvointia ja ammattitaitoista palvelua houkuttelevassa ympäristössä. Meiltä saat kosmetiikan huippumerkkejä, päivittäiskosmetiikkaa ja terveystuotteita. Emotionissa työskentelevät ihonhoidon ja meikkauksen asiantuntijat opastavat sinua tuotteiden valinnassa. Meillä pääset tutustumaan myös kauneusalan uusimpiin innovaatioihin. Naisten ja miesten tuoksuvalikoimaan kuuluu mielenkiintoisten uutuuksien ohella ajankohtaiset ja klassiset tuoksut.

Voit varata ajan maksuttomaan Kauneustuntiin, jonka aikana saat henkilökohtaista opastusta ihonhoidossa ja  meikkauksessa. Tarjoamme ideoita ja mielihyvää arjen piristämiseen ja itsesi hemmotteluun.

Emotionista löydät myös parturi-kampaamo Emotionin. Meillä on viihtyisät ja mukavat tilat, sekä neljä ammattitaitoista parturi-kampaajaa. Teemme leikkauksia, väri- ja kiharakäsittelyjä, ripsien ja kulmien värjäyksiä, kampauksia ja meikkejä.

Meiltä löytyy myös laaja valikoima kampaamotuotteita. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta opastaa mielellään sopivan tuotteen valinnassa.
 
Ajanvaraukset parturi-kampaamoon numerosta 050 448 1332. Peruuttamatta jätetyistä ajanvarauksista perimme 50% palvelun hinnasta. Ajanvaraus tulee peruuttaa vuorokautta ennen palveluajankohtaa.

Myymälän puh. 050 349 6211
 
Emotion Varkaus -myymälän valikoima:
  • Kosmetiikka
  • Terveystuotteet
  • Parturikampaamo
  • Korut
  • Kauneusneuvonta
Parturikampaamo:
puh. 050 448 1332              
Aukioloajat: ma-pe 9-18, la 9-15
 

 

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Asiointipiste
Asiointipiste
 
Käteistä kassalta