Ehta

Minna Canthin katu 16, 70100 Kuopio Puhelin 010 7853 911 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 12:00 – 23:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni
  • #ehtalove #funvibes

Original Sokos Hotel Puijonsarven Ehtassa ruokailu on hauskaa, mutkatonta ja helppoa.

Ehtan listan kärkituotteina ovat kaupungin parhaat Burgerit, joiden pihvit valmistuvat hiiligrillin lämmössä tuoden niihin sopivasti savuista makua. Toinen yhtä vahva kärkituote ovat napolilaiset Pizzat, jotka valmistetaan rakkaudella aidossa italialaisessa pizzauunissa Puijonsarven uudessa keittiössä. Listalta löytyy myös useita muita vaihtoehtoja, erityisesti vege-/vegaaniannokset ovat nousseet henkilökunnan suosioon.

Beyond meat "tulevaisuuden proteiini", eli täysin vegaani ja gluteeniton, lihaa ulkonäöllisesti, maultaan ja koostumukseltaan muistuttava kasviperäinen pihvi löytyy nyt myös vaihtoehtona burgereissa.

Sisustuksesta vastaa Visionary Design Partners Helsinki Oy:n Designer Jaana Ekman. Jaanan kädenjälki on nähtävissä jo aiemmissa Puijonsarven uudistuksissa, kuten hotellin aulassa, upeissa sviiteissä, saunamaailmassa ja kokous- ja tapahtumatila Puikkarissa.

Jaana kuvailee Ehtan ilmettä: "Luonto koetaan Ehtassa näyttävien viherseinien ja viherkasveista rakennettujen valaisimien kautta. Halusimme panostaa elämykselliseen kokonaisuuteen, tilan rouheat sementtiseinät, runsaat kasvit, pellava ja aito nahka sekä puu luovat kokonaisuuden, jossa on paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia. Aitous, rouheus ja rentous kutsuvat viihtymään ja rentoutumaan kauniissa tilassa. Vintage kalusteet tuovat tilaan lämpöä ja käsityön leimaa. Ainutlaatuinen tila on täynnä mielenkiintoisia pieniä yksityiskohtia ja käsityön leima loistaa vahvana."

Ehta in town with #funvibes!

Seuraa meitä Facebookista ja Instagramista

 

Päätoimipaikka
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Internet-yhteydet
Leikkipaikka
Leikkipaikka
Lounas
Lounas
WLAN
WLAN