Sponsorointi

PeeÄssän sponsoroinnin periaatteita ja pelisääntöjä:

PeeÄssä haluaa  kantaa vastuuta maakunnan ja alueiden pitkäjänteisestä kehittämisestä ja toiminnan vireydestä.

  1. Yhteistyön ja –toiminnan tulee tuottaa etuja ja palveluja asiakasomistajille. PeeÄssän toiminta-ajatuksesta "Tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajalle" lähtevä vaatimus edellyttää, että asiakasomistajat voivat hyötyä tavalla tai toisella sponsoroinnin tuomista eduista.
  2. Sponsoroitavan kohteen toiminnan aktivointi ja mahdollistaminen. Pääpaino on lasten ja nuorten harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan tukemisessa sekä sellaisten tapahtumien ja kulttuurin tukemisessa, jotka koskettavat mahdollisimman montaa asiakasomistajaa.
  3. Liiketoiminnallisesti toimivien toimijoiden kanssa sponsorointia tehdään busineksen lähtökohdista. Yhteistyösopimukseen sisällytetään myös kaupallisia tavoitteita.
  4. Kohteina voi ja tulee olla sekä isoja että pieniä toimijoita ympäri maakuntaa. Yksittäisiä urheilijoita emme ole lähteneet tukemaan.

 

PeeÄssän päättäessä sponsorointikohteita valintaa tehdään edellä mainittuja periaatteiden kautta. Kaikessa osuuskauppa ei voi olla mukana, jolloin myös kielteisiä päätöksiä tulee. Täytä sähköinen yhteistyöhakemus alla olevasta linkistä. Käsittelemme hakemukset muutaman viikon välein. Päätöksistä ilmoitetaan hakijalle sähköpostitse


KANNUSTAJAT -OHJELMA

PeeÄssällä on käytössä Kannustajat -ohjelma, jonka kautta sponsoroitukea ohjataan paikallisille yhdistyksille. Kaksi kertaa vuodessa järjestettävään ohjelmaan voivat hakea mukaan kaikki alueen seurat.

Osuuskauppa valitsee enintään 15 kannustettavaa seuraa mukaan ohjelmaan. Ohjelman avulla myös asiakasomistajat voivat vaikuttaa äänestämällä osuuskaupan tukitoimintaan. Seurojen saama tukisumma määräytyy äänestyksen perusteell, johon osallistetaan osuuskaupan asiakasomistajia. Äänestyksen perusteella jaetaan 15 000€ tukisumma mukana olleiden seurojen kesken äänimäärän suhteessa.

Kannustajat ohjelman idea on, että ohjelmaan valitut seurat innostavat kuukauden aikana -esimerkiksi sosiaalisen median välityksellä- mahdollisimman montaa aktiiviaan ja harrastajien lähipiiriin kuuluvaa osuuskaupan omistajaa kannustamaan seuraansa.

Lue lisää Kannustajista: https://www.s-kanava.fi/web/peeassa/uutinen/kannustajat-ohjelma/4404481_11286