Sponsorointi

PeeÄssän sponsoroinnin periaatteita ja pelisääntöjä:

PeeÄssä haluaa  kantaa vastuuta maakunnan ja alueiden pitkäjänteisestä kehittämisestä ja toiminnan vireydestä.

  1. Yhteistyön ja –toiminnan tulee tuottaa etuja ja palveluja asiakasomistajille. PeeÄssän toiminta-ajatuksesta "Tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajalle" lähtevä vaatimus edellyttää, että asiakasomistajat voivat hyötyä tavalla tai toisella sponsoroinnin tuomista eduista (yli 117 000 asiakasomistajaa).
  2. Sponsoroitavan kohteen toiminnan aktivointi ja mahdollistaminen. Pääpaino on lasten ja nuorten harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan tukemisessa sekä sellaisten tapahtumien ja kulttuurin tukemisessa, jotka koskettavat mahdollisimman montaa asiakasomistajaa.
  3. Liiketoiminnallisesti toimivien toimijoiden kanssa sponsorointia tehdään busineksen lähtökohdista. Yhteistyösopimukseen sisällytetään myös kaupallisia tavoitteita.
  4. Kohteina voi ja tulee olla sekä isoja että pieniä toimijoita ympäri maakuntaa. Yksittäisiä urheilijoita emme ole lähteneet tukemaan.

 

PeeÄssän päättäessä sponsorointikohteita valintaa tehdään edellä mainittuja periaatteiden kautta. Kaikessa osuuskauppa ei voi olla mukana, jolloin myös kielteisiä päätöksiä tulee. Täytä sähköinen yhteistyöhakemus alla olevasta linkistä. Käsittelemme hakemukset muutaman viikon välein. Päätöksistä ilmoitetaan hakijalle sähköpostitse.

Kannustajat-ohjelma

PeeÄssällä on käytössä Kannustajat-ohjelma. Kannustajat-ohjelmalla tuetaan lasten ja nuorten harrastamisen parissa työskenteleviä seuroja ja yhdistyksiä.  Kaksi kertaa vuodessa järjestettävään ohjelmaan voivat hakea mukaan kaikki alueen seurat. Osuuskauppa valitsee enintään 15 kannustettavaa yhdistystä puolen vuoden kannatusjaksolle. Ohjelman avulla myös asiakasomistajat voivat vaikuttaa äänestämällä osuuskaupan tukitoimintaan. Seurojen saama tuki määräytyy äänestyksen perusteella, johon