Sponsorointi

PeeÄssän sponsoroinnin periaatteita ja pelisääntöjä:

 

  1. Yhteistyön ja –toiminnan tulee tuottaa etuja ja palveluja asiakasomistajille. PeeÄssän toiminta-ajatuksesta "Tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajalle" lähtevä vaatimus edellyttää, että asiakasomistajat voivat hyötyä tavalla tai toisella sponsoroinnin tuomista eduista (yli 105 000 asiakasomistajaa).
  2. Sponsoroitavan kohteen toiminnan aktivointi ja mahdollistaminen. Pääpaino on lasten ja nuorten harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan tukemisessa sekä sellaisten tapahtumien ja kulttuurin tukemisessa, jotka koskettavat mahdollisimman montaa asiakasomistajaa.
  3. Liiketoiminnallisesti toimivien toimijoiden kanssa sponsorointia tehdään busineksen lähtökohdista. Yhteistyösopimukseen sisällytetään myös kaupallisia tavoitteita.
  4. Kohteina voi ja tulee olla sekä isoja että pieniä toimijoita ympäri maakuntaa. Yksittäisiä urheilijoita emme ole lähteneet tukemaan.

 

PeeÄssän päättäessä sponsorointikohteita valintaa tehdään edellä mainittuja periaatteiden kautta. Kaikessa osuuskauppa ei voi olla mukana, jolloin myös kielteisiä päätöksiä tulee. PeeÄssä haluaa kuitenkin kantaa vastuuta maakunnan ja alueiden pitkäjänteisestä kehittämisestä ja toiminnan vireydestä. Täytä sähköinen yhteistyöhakemus alla olevasta linkistä. Käsittelemme hakemukset muutaman viikon välein. Päätöksistä ilmoitetaan hakijalle sähköpostitse.