Osuuskauppavaalit PeeÄssä

Asiakasomistajalla on monta keinoa vaikuttaa

Asiakasomistajana omistat yhden osuuden osuuskaupastasi.  Samoin kuin muut asiakasomistajat.  Osuuskaupan siis omistavat yhdessä sen asiakasomistajat.

Asiakasomistajalla on monta keinoa vaikuttaa. Toiveita ja palautetta toiminnasta on helppoa antaa suoraan toimipaikkaan tai sähköisesti nettisivujen ja S-mobiilin kautta. Yksi vaikutusmahdollisuus on myös edustajisto. Osuuskaupan edustajiston rooli on edustaa koko omistajakuntaa osuuskaupan hallinnossa. Edustajiston tehtävänä on sääntömääräisten tehtävien lisäksi tuoda osuuskaupan johdolle omistajien kehitysajatuksia: ideoita ja toiveita palveluiden parantamiseksi.

Osuustoiminta on liiketoimintaa, joka ei tavoittele suurinta mahdollista voittoa, vaan sen tehtävänä on tuottaa hyötyä ja etuja asiakasomistajalle. Toiminnan tavoitteena on maksimoida osuustoiminnallinen tulos. Osuustoiminnallisella tuloksella tarkoitetaan asiakasomistajan saamaa hyötyä ja osuuskaupalle syntyvää tulosta. 

Asiakasomistajan eduista tärkein on kilpailukykyinen hintataso sekä palvelujen käytöstä palkitseva Bonus. Osuuskauppa hyödyttää asiakasomistajia jatkuvasti kehittyvinä, elämää sujuvoittavina palveluina ja rahanarvoisina etuina.

Haluaisitko Sinä olla mukana kehittämässä tätä toimintaa?

 

Käytössä suora vaalitapa -Sinä valitset kuka päättää

Vaaleissa valta on omistajilla. Jokaisella osuuskaupan jäsenellä (=asiakasomistajalla) on edustajistovaaleissa tasan yhtä monta ääntä: yksi.

PeeÄssän edustajiston vaaleissa on käytössä suora vaalitapa eli Sinun äänesi menee siis suoraan henkilölle, jota äänestät.

 

LINKKI: VIRALLINEN VAALITIEDOTE