22.9.2017

Viulunsoittaja katolla nyt Kuopiossa!

Voimassa: 22.9.2017 - 19.5.2018

Yksi maailman rakastetuimmista musiikaaleista nyt Kuopiossa! Viulunsoittaja katolla sai ensi-iltansa Broadwaylla 1964 ja nyt 2017 Kuopiossa!

  • Viulunsoittaja katolla Kuopiossa

Musikaalin tarina sijoittuu Ukrainaan, Anatevkan kylään. Köyhällä juutalaisella, maitomies Tevjellä on viisi tytärtä, topakka vaimo ja välittömän suora suhde Jumalaan. Tyttäristä riittää ilon lisäksi myös päänvaivaa. Uudet tuulet puhaltavat, ja rakastuneiden tytärten naima-asiat eivät suju perinteiden mukaan. Huolta tuo myös lisääntyvä antisemitismi, jonka varjo heijastuu myös Tevjen pieneen kotikylään. Tämä sydämellinen ja lämminhenkinen musikaali sisältää monia klassikkosävelmiä, kuten Rikas mies jos oisin ja Nousee päivä, laskee päivä. Pääosassa, maitomies Tevjenä, vierailee koko kansan tuntema Kai Hyttinen.

Viulunsoittaja katolla on yksi maailman suosituimmista ja rakastetuimmista musikaaleista. Se sai ensi-iltansa Broadwayllä 1964. Suomen kantaesitys oli Helsingin kaupunginteatterissa helmikuussa 1966. Kuopioon musikaali saapui marraskuussa 1967. Yhdeksän Tony-palkintoa voittanut Viulunsoittaja katolla on rikkonut ennätyksiä ympäri maailmaa. Broadwayllä siitä tuli yksi kaikkien aikojen esitetyimmistä musikaaleista. Suosio oli taattua Kuopiossakin 1960-luvulla. Musikaalia esitettiin silloin 115 kertaa ja sen näki noin 30 000 katsojaa. 

Viulunsoittaja katolla toteutetaan Kuopion kaupunginteatterilla yhteistyössä Kuopion kaupunginorkesterin ja Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa.

Ilta teatterilla ja yö Puijonsarvessa? Viikonlopun esityspäivinä 19.05.2018 asti varaa teatterilippu ja majoitus suoraan Puijonsarvesta:
Original Sokos Hotel Puijonsarvi puh. +358 10 762 9500 (0,0835 €/puh. + 0,1209 €/min.)
sales.kuopio@sokoshotels.fi
 
Varaukset ja peruutukset suosittuun näytökseen hyvissä ajoin, pääsääntöisesti viikkoa ennen esitystä.
 
Hinta vaihtelee päivän mukaan. Paketteja rajoitettu määrä
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels
Ladataan kommentointia...