1.9.2017

Suomi 100-juhlamenu loka-joulukuussa

Voimassa: 1.9.2017 - 31.12.2017

Satavuotiaan maamme kunniaksi luotu kolmen ruokalajin perisuomalainen Suomi 100 -juhlamenu juomineen on nautittavissa loka-joulukuussa 2017 valituissa S-ryhmän ravintoloissa.

  • SUOMI 100 -juhlamenu Raflaamo

    SUOMI 100 -juhlamenu

Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017 on sukupolvemme merkittävin juhlavuosi. Se vaalii Suomen vahvuuksia, kuten tasa-arvoa ja demokratiaa. Suomalaisen kulttuurin ytimessä on myös puhtaista raaka-aineista tehty ruokamme.
 
Juhlamenu on saatavilla 1.10.-31.12.2017 valituista S-ryhmän ravintoloista.

Amarillo-ketjun ravintoloissa menu on myynnissä kampanja-ajan sunnuntaista torstaihin ennakkotilauksesta ja perjantaisin sekä lauantaisin ilman ennakkotilausta.
Tarkista ruokalistan saatavuus muista ravintoloista tilannekohtaisesti.
 
 

Menu kuhalla tai karitsalla S-ETUKORTILLA 39,90 € / 44,90 €

 
Alkuruoka:
KIRJOLOHITARTAR L
Ympäristöystävällisestä Benella-kirjolohesta valmistettu lohitartar ja siianmätiä. Mukana suolaheinää Nousiaisista ja Maalahden limppua Vaasasta.
 
Pääruoka:
PAISTETTUA KUHAA L
Imatralaista paistettua kuhaa, kotimaista ohraa, tatteja ja herneitä.
 
tai
 
KOTIMAISEN KARITSAN PANNUPIHVI L
Kotimaisesta karitsan jauhelihasta tehty pannupihvi ja omena-sipulipyreetä. Lohkoperunoita ja kotimaisia herneitä.
 
Jälkiruoka:
MUSTIKKAJÄÄDYKETTÄ & VADELMAA L, G
Suussa sulavaa ja silmiä hivelevää jäädykettä, päällä mustikoita, vadelmaa ja kukkia Kotipellon puutarhalta.
 
 
Täydellisen nautinnon takaavat juhlamenuun sovitetut juomapaketit, jotka kuvastavat juhlavuoden arvoja. Kysy juomapaketeista lisää tarjoilijaltasi.
 
Juomapaketin viinit ovat:
Wine Gallery Suomi Finland 100 Champagne Brut,
Wine Gallery Suomi Finland 100 Bordeaux Blanc sekä
Wine Gallery Suomi Finland 100 Bordeaux Rouge.
 
Juhlatuotteiden myynnistä ohjataan osuus kestävää suomalaista yhteiskuntaa rakentaville tahoille. Nostakaamme siis malja itsenäiselle, satavuotiaalle Suomelle ja juhlikaamme yhdessä!
 
 
SOK:N TARINA OSANA ITSENÄISEN SUOMEN HISTORIAA
Osuustoiminta syntyi kuluttajien arjen tarpeista vastapainoksi 1800-luvun Euroopan yksityisiä kauppiaita vastaan. Arvoina olivat kaikille avoin jäsenyys, kansanvaltaisuus ja ylijäämän jako suhteessa palveluiden käyttöön – ja ne ohjaavat myös koko S-ryhmän toimintaa edelleen. Tästä s-ryhmäläinen osuustoiminta nousi keskeiseksi vaikuttajaksi talouselämässä ja merkittäväksi tekijäksi koko suomalaisessa yhteiskunnassa. Ruoka-asioissa S-ryhmä on aina ollut merkittävässä roolissa tuomalla uusia ja erilaisia konsepteja valtakunnallisesti kaikkien saataville.
 
SOK oli hankintavoimaltaan Suomen johtava tukkuliike ja kantaasiakasajattelun pioneeri. Olympiavuonna 1952 avattiin ensimmäinen Sokos-tavaratalo sekä Hotelli Vaakuna Mannerheimintielle. 1960- ja 1970-luvuilla maataloustarvikkeiden myyntiä tehostettiin, SOK aloitti autokaupan, avasi ensimmäisen hypermarketin, Seppälän Prisman ja perusti S-market- sekä Rosso-ketjut. Perheystävälliset Rossot käytännössä opettivat suomalaiset syömään pizzaa. 80-luvulla syntyi nykyinen alueosuuskauppaverkosto ja palvelujen ja etujen tuottaminen sitoutuneille asiakasomistajille muodostui liiketoiminnan suunnittelun lähtökohdaksi. Bonus tuli valtakunnalliseksi vuonna 1994, ja 1998 sai alkunsa ketjun ensimmäinen ABC-liikennemyymälä Utissa. Coffee House -kahvilaketju toi erikoiskahvit koko maan ulottuville. Tänäkin päivänä S-ryhmä jatkaa aktiivisesti uusien ja kiinnostavien ravintolakonseptien kehittämistä ja tuo niitä kaikkien suomalaisten ulottuville.
 
 
Hinta: 44,90 EUR
S-Etukortilla: 39,90 EUR
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Ilta- ja viihderavintolat
Kaikki toimipaikat
Edun saat ketjun Ilta- ja viihderavintolat toimipaikoista:
Muut pubit ja baarit
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Muut pubit ja baarit toimipaikoista:
Kahvilat
Kaikki toimipaikat
Edun saat ketjun Kahvilat toimipaikoista:
Kahvilat ja ravintolat
Kaikki toimipaikat
Edun saat ketjun Kahvilat ja ravintolat toimipaikoista:
Kokous- ja tilausravintolat
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Kokous- ja tilausravintolat toimipaikoista:
Ladataan kommentointia...