13.5.2019

Bonus Tuplana 20.-26.5.2019

Voimassa: 20.5.2019 - 26.5.2019

Kampanjassa mukana osuuskauppa PeeÄssän Prismat, S-marketit, Salet ja Kodin Terra.

  • Bonus Tuplana 20.-26.5.2019

    Bonus Tuplana 20.-26.5.2019

Bonus tuplana -kampanjassa mukana osuuskauppa PeeÄssän Prismat, S-marketit, Salet ja Kodin Terra.
 

Bonus tuplana on kampanjaetu asiakasomistajille

Bonus tuplana tarkoittaa sitä, että kampanja-aikana kampanjaan kuuluvista toimipaikoista tehdyistä ostoista maksettava Bonus kaksinkertaistuu. Ostot kirjataan sellaisenaan bonusostokertymään, mutta niistä kertyvä Bonus maksetaan tuplana.
 
Bonusprosentin suuruuden määrää asiakasomistajatalouden kuluneen kuukauden aikana S-ryhmän tai sen yhteistyökumppaneilta tehtyjen bonusostojen yhteenlaskettu loppusumma. Jos kuukauden normaaliostot yltävät esimerkiksi 5 %:n Bonukseen, Bonusta tuplana myöntävästä toimipaikasta kampanja-aikana tehdyistä ostoista saa silloin 10 %:n Bonuksen.
 

Tietoa asiakasomistajuudesta

Asiakasomistajaksi liityttäessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu (100 €). Sen voi maksaa kerralla kokonaan, tai liityttäessä 20 €, jolloin loppuosa maksetaan kertyvällä Bonuksella 24 kk:n kuluessa. Bonus alkaa kertyä yleisimmin 50 euron kuukausiostoilla. Osuuskauppojen bonustaulukot vaihtelevat hieman. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat ja asiakkuuden aikana kertyneet tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.
 
 

Mistä ei saa Bonusta?

Bonus kuuluu vain yksityishenkilöille, joten yrityskorteilla maksetuista, sopimushinnoitelluista tai laskutettavista ostoksista ei saa Bonusta. Välitystuotteet, kuten Veikkauksen rahapelit jäävät myös Bonuksen ulkopuolelle. Tupakkalain hintahyvityksen kieltopykälän (70 §) astuttua voimaan 1.1.2017 alkaen ei tupakkatuotteista saa enää myöntää Bonusta eikä maksutapaetua. Alkoholilain hintahyvityksen kiellon (AL 51.2 §) astuttua voimaan 1.3.2018 ei myöskään yli 1,2 % alkoholia sisältävistä juomista ja yli 2,8 % alkoholia sisältävistä elintarvikkeista kuten makeisista, jäätelöistä ja säilykkeistä saa enää myöntää Bonusta eikä maksutapaetua.
 
Bonuksen kertymisessä eri ketjuista on joitakin erityisehtoja, jotka voit tarkistaa Asiakasomistajajärjestelmän säännöistä. Vastauksia yleisimpiin Bonukseen liittyviin kysymyksiin löydät myös S-kanavan usein kysytyistä kysymyksistä.