Kaupungin suosituimmat eväät

Alepoista, S-marketeista ja Prismoista!

Pariisissa on patonki, New Yorkissa pahvikahvi ja stadissa on nyt Makula. Herkullisia vaihtoehtoja riittää jokaiseen makuun. Raikkaan rapsakat salaatit tehdään taatusti tuoreista raaka-aineista. Leipävalikoimasta löytyy meheviä sandwicheja, ciabattaa, patonkeja ja saaristolaisleipää runsailla täytteillä.

Makulat löydät kaikista pääkaupunkiseudun Alepoista, S-marketeista ja Prismoista.

Makoisat Makulat valmistetaan puhtaista, laadukkaista ja terveellisistä raaka-aineista. Lisä- ja säilöntäaineita on käytetty mahdollisimman vähän, yrttejä sitäkin enemmän. Mikä on sinun suosikkimakusi?

Kätevästi mukaan!

  • "Me ollaan ihan rakastuttu Makulan uuteen vuohenjuustoleipään! Kaikkien aikojen paras Makula-tuote. :) T: Maija ja Aino, Helsinki"

Makula sopii näpsäkästi käsilaukkuun, läppärireppuun ja treenikassiin. Se pelastaa pommiin nukutun aamun, palaverien täyttämän päivän tai tiukan treeni-illan. Olipa sinulla millainen vauhti tahansa, Makula pysyy menossasi mukana, ja ruokailuvälineetkin löytyvät näppärästi pakkauksesta.

Kaupungin suosituimmiksi eväiksi nimetyt, terveellisemmät, tuoreemmat ja maukkaammat uudet Makula-tuotteet ovat kätevästi jokaisen kiireisen ja nälkäisen ulottuvilla pääkaupunkiseudun Alepan, S-marketin ja Prisman tuotevalikoimissa. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

 

Makula-CSS