Vastuullisuus ja yhteistyökumppanit

Osuuskauppa Maakunta tekee aktiivisesti yhteistyötä eri kainuulaistoimijoiden kanssa.  Keskeisenä ajatuksena on, että Maakunnan mukanaolo eri hankkeissa kohdentuu kainuulaisten ihmisten hyväksi.

Maakunnan tavoitteena on  aidon ja avoimen yhteistyön kautta luoda edellytyksiä kehittää kotiseutua ja sen palvelurakennetta sekä lisätä alueen viihtyisyyttä ja vetovoimaa.

Sponsorointi

Osuuskauppa Maakunta tekee aktiivisesti yhteistyötä eri kainuulaistoimijoiden kanssa. Yritysyhteistyön lisäksi Maakunnalla on kumppanuuksia oppilaitosten, järjestöjen, seurojen ja kulttuurintuottajien kanssa.

Kainuulaisena yrityksenä Maakunnalle on tärkeää kannattaa ja tukea paikallisin voimin tuotettuja hankkeita. Tuettavat kohteet ja panostukset määritellään siten, että yhteistyö tuottaa selkeitä etuja asiakasomistajille. Tavoitteena on, että tuettava toiminta koskettaa mahdollisimman laaja-alaisesti kainuulaisia tai että asialla on esimerkiksi kulttuurisesti tärkeä merkitys.

Maakunnan tuen painopiste on tulevaisuudessakin kainuulaisten lasten ja nuorten harrastustoiminnassa. Tärkeää on, että tuettavan toiminnan laatua voidaan arvioida ja että toiminta täyttää Maakunnan arvojen mukaiset kriteerit. Etenkin lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnan tukemisessa painotetaan reilun pelin sääntöjen toteutumista käytännön tasolla.

Maakunnan oma lastenkerho - Sipsukerho

Sipsu -kerho on vuonna 2000 ja sen jälkeen syntyneiden kainuulaislasten oma kerho. Sipsu -kerho on Osuuskauppa Maakunnan ylläpitämä kerho, jossa on jäsenenä jo lähes 6000 kainuulaislasta. Sipsu -kerho haluaa omalta pieneltä osaltaan tehdä Kainuusta entistä kivemman ja turvallisemman asuinpaikan - lapsissa on Kainuunkin tulevaisuus.

Kerhon jäsenyys on ilmainen ja edellytykset kerhon jäsenyydelle ovat

  • lapsi on syntynyt vuonna 2000 tai sen jälkeen

  • lapsen huoltaja on Maakunnan asiakasomistaja perhe asuu Kainuussa

 Liittymislahjaksi Sipsu -kassi

Liittymislahjana lapsi saa veloituksetta noin 35 euron arvoisen Sipsu-kassin, jossa on mm. virallinen Sipsu t-paita, lasten ruokaa ja kiva potta. Kerholaisille tulee oma kerholehti pari kertaa vuodessa ja kerholaisille järjestetään omat pikkujoulut tai muu vastaava tapahtuma aina syksyisin. Sipsu -kerhon jäsenyys ei velvoita mihinkään.


Tule johonkin Maakunnan toimipaikkaan hakemaan Sipsu -esite, lähetä meille sähköpostia maakunta@sok.fi , niin lähetämme sinulle esitteen palautuskuoren kera. Esitteessä on Sipsu -kerhon liittymiskortti, jonka voit myös palauttaa lähimpään Maakunnan S-markettiin/Prismaan.