Vastuullisuus ja yhteistyökumppanit

Osuuskauppa Maakunta tekee aktiivisesti yhteistyötä eri kainuulaistoimijoiden kanssa.  Keskeisenä ajatuksena on, että Maakunnan mukanaolo eri hankkeissa kohdentuu kainuulaisten ihmisten hyväksi.

Maakunnan tavoitteena on  aidon ja avoimen yhteistyön kautta luoda edellytyksiä kehittää kotiseutua ja sen palvelurakennetta sekä lisätä alueen viihtyisyyttä ja vetovoimaa.

Sponsorointi

Osuuskauppa Maakunta tekee aktiivisesti yhteistyötä eri kainuulaistoimijoiden kanssa. Yritysyhteistyön lisäksi Maakunnalla on kumppanuuksia oppilaitosten, järjestöjen, seurojen ja kulttuurintuottajien kanssa.

Kainuulaisena yrityksenä Maakunnalle on tärkeää kannattaa ja tukea paikallisin voimin tuotettuja hankkeita. Tuettavat kohteet ja panostukset määritellään siten, että yhteistyö tuottaa selkeitä etuja asiakasomistajille. Tavoitteena on, että tuettava toiminta koskettaa mahdollisimman laaja-alaisesti kainuulaisia tai että asialla on esimerkiksi kulttuurisesti tärkeä merkitys.

Maakunnan tuen painopiste on tulevaisuudessakin kainuulaisten lasten ja nuorten harrastustoiminnassa. Tärkeää on, että tuettavan toiminnan laatua voidaan arvioida ja että toiminta täyttää Maakunnan arvojen mukaiset kriteerit. Etenkin lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnan tukemisessa painotetaan reilun pelin sääntöjen toteutumista käytännön tasolla.

Maakunnan oma lastenkerho - Sipsukerho

Sipsu -kerho on  kainuulaislasten oma kerho. Sipsu -kerho on Osuuskauppa Maakunnan ylläpitämä kerho, jossa on jäsenenä on yli 6000 kainuulaislasta. Sipsu -kerho haluaa omalta pieneltä osaltaan tehdä Kainuusta entistä kivemman ja turvallisemman asuinpaikan - lapsissa on Kainuunkin tulevaisuus.

Kerhon jäsenyys on ilmainen ja edellytykset kerhon jäsenyydelle ovat

  • lapsen huoltaja on Maakunnan asiakasomistaja perhe asuu Kainuussa

Tapahtumia koko perheelle

Järjestäme vuosittain erilaisia tapahtumia lapsiperheille, esim. pikkujoulut, Sipsu-yleisurheilukisat ja Sipsu-hiihdot. Kerhon jäsenyys ei velvoita mihinkään.

 Liitä lapset kerhoon verkossa

Sivulla maakunta.fi. kirjaudu sisään Omalle S-kanavalle. Voit kirjautua S-Pankin pankkitunnuksilla tai luoda oman tunnuksesi. Mene kohtaan "OMAT TIEDOT" ja valitse "Asiakasomistajataloutesi tiedot" / "Lisää talouteen alaikäinen" ja täytä lapsen tiedot.

Laita tämän jälkeen sähköposti osoitteeseen maakunta@sok.fi, ja kerro viestissä haluavasi liittää lapsesi Sipsukerhoon (kerro lapsen nimi). Laita viestiin myös oma osuuskaupan jäsennumerosi (kortin alalaidassa 0622-________).  Tämän jälkeen pääsemme liittämään lapsesi kerhoon.