11.1.2017

Talvilomalla lasketellaan kotimaassa

Voimassa: Toistaiseksi

Koli, Levi, Tahkovuori, Vuokatti. Kaikki loistavia laskettelukohteita . Hyvät rinteet, kiva tunnelma sekä viihtyisät majoitusvaihtoehdot. Varaa ajoissa ja hyödynnä omistajan -30 %.

  • Sokos Hotels, Koli, Levi, Vuokatti, Tahko, Tahkovuori, laskettelu, talviloma

    Koli, Levi, Tahko, Vuokatti - valitse ja varaa!

Hyviin laskettelukeleihin emme voi vaikuttaa, mutta loistavat majoituspuitteet upeissa hiihtokohteissa voimme tarjota. Lunta tai ei meillä syöt ja nukut hyvin.

Koli

Ukko-Kolin rintteet löytyvät aivan hotellin vierestä. Koettavissa on eteläisen Suomen haastavimmat ja koko perheelle hupia tarjoavat rinteet. Ukko-Kolin rinnealueella on kuusi monipuolista rinnettä ja neljä hissiä. Eiku monot jalkaan ja suksille.

Break Sokos Hotel Koli

 

Tahkovuori

Tahkolla houkuttelevat hyvin hoidetut rinteet, valaistut ladut sekä vauhdikkaat aktiviteetit laskettelusta ja hiihdosta moottorikelkkailuun ja jäärata-ajoon. Elämyksiä tarjoaa myös mm. TahkoSpa, ratsastussafarit sekä koiravaljakkoajelu.

Break Sokos Hotel Tahko

 

Levi

Helppoja ja vähän vaikeampia - Levillä on jokaisella jotakin! Paljon leppoisia sinisiä rinteitä aloittelijoille, punaisia harrastelijoille ja vaativia mustia taitajille. Lisäksi South Park, Street ja vapaalaskualue innokkaille harrastajille. Lapsille Lastenmaa ja Leevilandia. Eikä pidä unohtaa yli 200 kilometrin latuverkostoa.

Break Sokos Hotel Levi


Vuokatti

Vuokatissa on 13 rinnettä, joista löytyy sopivia sekä vasta-alkajille että tosilaskijoille. Haasteita tarjoavat olympiakriteerit täyttävät SuperPipe ja SlopeStyle -rinne. Huippukuntoinen latuverkostomme taas saa sivakoijat liikkeelle. Koko perheen riemun ja viihtymisen takaa Angry Birds -sisäaktiviteettipuistomme.

Break Sokos Hotel Vuokatti

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels
Ladataan kommentointia...