1.2.2018

Oralisssa hammastarkastus 49 €

Voimassa: 28.2.2018 asti

Helmikuun edut Oralissa uusille asiakkaille S-Etukortilla.

Hampaiden tarkastus 49 €

Hampaiden tarkastus 49 € S-Etukortilla uusille asiakkaille, jotka ovat oikeutettuja Kela-korvaukseen (norm. 78,90-81,90). Ilman Kela-korvausta hinta 64,50. Palvelumaksu sisältyy hintaan. Mainitse puhelimessa kampanjakoodi TARK49 tai kirjoita koodi verkkoajanvarauksen kampanjakoodikenttään.

Ei sisällä muita toimenpidekuluja. Ei koske erikoishammaslääkärin tarkastusta/konsultaatiota. Voimassa 1.2.-28.2. kaikissa toimipaikoissa.

Periosafe-testi 20 €

Periosafe-testillä selvität sairastatko iensairautta – testi nyt vain 20 € S-Etukortilla uusille asiakkaille, kun testi tehdään hammastarkastuksen yhteydessä. (norm. 29 €.) Palvelumaksu sisältyy hintaan. Voimassa 1.2.-28.2. kaikissa toimipaikoissa. Mainitse hammastarkastuksen verkkoajanvarauksen lisätieto-kentässä tai puhelinajanvarauksen yhteydessä, että haluat testin. Puoli tuntia ennen testin tekemistä ei saa pestä hampaita, syödä tai pureskella purukumia. Lue lisää Periosafe-testistä.

Koko leuan röntgenkuva -30%

Koko leuan röntgenkuva eli PTG-kuva -30 % uusille asiakkaille, kun se tehdään hammastarkastuksen yhteydessä. Palvelumaksu sisältyy hintaan. Päätöksen röntgenkuvan tarpeellisuudesta tekee aina hammaslääkäri kliinisen tutkimuksen yhteydessä. Voimassa 1.2.-28.2. kaikissa toimipaikoissa.

Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Oral Hammaslääkärit
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Oral Hammaslääkärit toimipaikoista:
Ladataan kommentointia...