11.1.2018
2 kommenttia

Kesätyöhakumme käynnistyy!

Tulisitko meille kesätöihin? Haku käynnissä 12.1.-11.2.!

Viisi vinkkiä kesätyönhakua varten

Me täällä osuuskaupassa olemme iloisia siitä, olet harkinnut hakevasi meille kesätöihin. Helpottaaksemme hakuasi, kokosimme sinulle muutamia vinkkejä kesätyöhakuamme varten.

1. Täytä hakemuslomake huolellisesti

Olemme kiinnostuneita sinusta ja osaamisestasi. Kerrothan siis meille hakulomakkeessa pyydettyjä asioita, jotta saamme varmasti oikean käsityksen vahvuuksistasi.

2. Hakemukseesi et tarvitse liitteitä

Meille riittää, että täytät hakulomakkeessa pyydetyt kohdat huolellisesti. Erillisiä liitteitä emme tarvitse, jonka vuoksi niitä ei ole mahdollista hakemukseen liittää.

3. Mieti, mitä haluaisit tehdä ja missä

Osaamisesi ja vahvuuksiesi lisäksi olemme kiinnostuneita kuulemaan toiveistasi työtehtävien sekä toimialueidemme suhteen. Hakulomakkeella pystyt esittämään erilaisia toiveita – hyödynnäthän tämän mahdollisuuden, jotta voimme paremmin yhdistää sinut toiveitasi vastaaviin tehtäviin ja sijainteihin.

4. Valmistele CV:si kesätyötreffejä varten

Kutsumme kaikki hakulomakkeen lähettäneet kesätyötreffeille maaliskuussa. Treffeillä osallistut pikahaastatteluun, joiden perusteella kutsumme vielä hakijoita jatkokierroksille. Valmistelethan tapahtumaa varten CV:si ja otat sen mukaan treffeille.

5. Näytä meille, että sinussa on asennetta

Kesätyöntekijämme tulevat meille hyvin erilaisista taustoista. Aiempaa kokemusta toimialoiltamme emme edellytä, ja kaikissa työtehtävissämme tärkeintä on positiivinen, reipas asenne. Muistathan tuoda sen esille haun kaikissa vaiheissa – sillä pääset jo pitkälle!

Kesätyöhakumme käynnistyy 12.1. ja on avoinna sunnuntaihin 11.2. saakka. Hakulomakkeen löydät osoitteesta https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/avoimet-tyopaikat, jossa ilmoitamme kaikista S-ryhmän avoimista työpaikoista.

Jos sinulla on vielä jotakin kysyttävää kesätyöhaustamme, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kso.rekry@sok.fi.

Tapaamisiin kesätyötreffeillä!

 

Mirva Puranen
Rekrytointiasiantuntija
Kymen Seudun Osuuskauppa