Katso toimipaikat Piilota toimipaikat

Sokos Kotka

Keskuskatu 8 A, 48100 Kotka Puhelin 010 76 35100 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 09:00 – 20:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Sokos pukee arkeen ja juhlaan

Lähde etsimään piristystä tuovia vaatteita, joissa koet itse viihtyväsi. Sokokselta löytyy aina ajankohtaan sopivat pukeutumisen tuotteet. Lähditpä juhliin, vapaa-ajan viettoon tai töihin kannattaa asukokonaisuuteen lisätä jotain uutta samalla kun pudottaa vanhaan sivuun. Meiltä saat niin trendikkäitä kuin myös ajattomia vaatteita tilanteen ja tarpeen mukaan. Valikoimissamme on useita merkkejä ja erihintaisia tuotteita. Naisten, miesten ja lasten pukeutumisen tuotteet löydät helposti ja vaivattomasti saman katon alta.

Mikäli tahdot neuvoja pukeutumiseesi, kannattaa varata aika Sokoksen pukeutumisneuvojalta. Ennen kaikkea pukeutumisessa kannattaa valita kaunista ja viihtyisää, oman mielen mukaista, silloin useimmiten viihtyy parhaiten.

Vuoden eri tapahtumien vaihtuessa, tarjoamme pukeutumiseesi uutta ilmettä aina kauteen sopivaan tyyliin. Sokos on paikka, jossa viihdyt. Elämyksellinen ja viihtyisä ostoympäristö, laadukkaat ja muodikkaat tuotteet sekä ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta auttavat sinua mielellään löytämään tyyliisi sopivat vaatteet.

Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
Pukeutumispalvelu
Pukeutumispalvelu
 
Kauneuspalvelut
 
Käteistä kassalta S-Etukortilla

Ilmoitukset, kuvastot ja lehdet