Tervetuloa töihin Kymen Seudun Osuuskauppaan!

 

Osuuskauppamme on toimialueensa suurin kaupan- ja palvelualan työnantaja, ja sadassa toimipaikassamme työskentelee 1400 vahvan ammattitaidon ja hyvän työvireen omaavaa eri alojen osaajaa.

Monipuolisia työtehtäviä eri toimialoillamme

Harjoitamme marketkauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppaa, autokauppaa, rauta- ja puutarhakauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa. Olemme S-ryhmän alueosuuskauppa, jonka tehtävänä on tuottaa monipuolisia ja kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajilleen. Toiminnastamme syntyvän tuloksen käytämme palveluverkostomme kehittämiseen, asiakasomistajiemme palkitsemiseen, henkilöstömme ammattitaidosta ja työhyvinvoinnista huolehtimiseen sekä maakunnan monimuotoisen toiminnan tukemiseen. Asiakasomistajia meillä on jo lähes 85 000.

Meillä voit työskennellä monissa eri tehtävissä, esimerkiksi myyjänä, kokkina, tarjoilijana, liikennemyymälätyöntekijänä, automekaanikkona sekä kaupan- ja hallinnon tehtävissä. Kokeneiden ammattilaisten lisäksi työllistämme satoja nuoria, opiskelijoita sekä kausityöntekijöitä. Esimerkiksi monelle kaupan- ja ravintola-alan opiskelijalle tarjoamme työharjoittelupaikan.

Huolehdimme henkilöstöstämme monin tavoin

Menestyksemme syntyy ihmisten avulla. Kannustamme ja tuemme työntekijöidemme matkaa yhä osaavimmiksi alansa ammattilaisiksi säännöllisten koulutus- ja oppimismahdollisuuksien kautta. Kymen Seudun Osuuskauppa, osana S-ryhmää, huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista monin tavoin. Tarjoamme työntekijöillemme lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, monipuolisia työskentelymahdollisuuksia eri toimipaikoissamme, sekä laajat ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut kaikilla toimialoillamme. Edut ovat käytössä kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa ympäri Suomen.

Kuulemme sinusta mielellämme

Avoimiin työpaikkoihimme voit tutustua alla olevan linkin kautta. Voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Hyödynnämme niitä ahkerasti täyttäessämme avoimia työtehtäviämme. Ennen hakemuksen lähettämistä voit lukea myös rekrytointiasiantuntijamme vinkit avoimen hakemuksen täyttämiseen.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytoinnistamme, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kso.rekry@sok.fi.

KSO:n avoimet työpaikat.

Valitse organisaatioksi Kymen Seudun Osuuskauppa.

Rekrychat CSS + Javascript