Tule töihin KPO:lle

Työskentele Osuuskauppa KPO:n marketeissa, liikennemyymälöissä, erikoisliikkeissä, ravintoloissa, hotelleissa, autokaupoissa tai konttorilla nykyaikaisessa ja innostavassa työympäristössä. Perehdytämme sinut hyvin työtehtäviisi ja pidämme sinusta huolta. Työyhteisötutkimuksen mukaan olemme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Työllistämme yli 1100 nuorta kesälle 2019 ja olemme siis yksi Suomen suurimmista kesätyöllistäjistä. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa tänäkin vuonna. 

Tutustu työelämään ja tienaa- kesäharjoittelupaikkoja voi hakea 4.3.-30.4.2019. Harjoittelu on suunnattu peruskoululaisille tai lukiolaisille, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta. Lue lisää harjoittelusta.
Täytä hakemus ja vie se henkilökohtaisesti haluamaasi harjoittelupaikkaan viimeistään 30.4.2019. Hakemuksen saat toimipaikoistamme tai tulostamalla hakulomakkeen

Varsinaisten kesätyöntekijöiden haku on päättynyt 3.3.2019. Kiitämme kaikkia hakijoita Osuuskauppa KPO:n kesätyöntekijän tehtävään. Olemme käsitelleet huikeat 2000 hakemusta ja mielenkiinto KPO:n kesätyöpaikkoja kohtaan on ollut mahtavaa!

Tässä vaiheessa lähes kaikki paikat ovat täytetty. Kuitenkin joitain yksittäisiä peruutuspaikkoja saattaa vielä vapautua, joten saatamme olla sinuun vielä yhteydessä!
 

Jos sinua kiinnostaa työskentely KPO:lla, avoimista paikoista saat tietää seuraamalla tätä sivua.

* Käsittelemme hakemuksia yhteistyössä Baronan kanssa.
 
 
Avoimet työpaikat