Tule töihin KPO:lle

Osuuskauppa KPO on yksi Pohjanmaan suurimmista työantajista. Toimimme Vaasan, Kokkolan, Pietarsaaren ja Ylivieskan talousalueilla. Meitä KPO:laisia on noin 1 700. Joukossamme on niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisiakin, työuraansa aloittavia nuoria sekä vankan kokemuksen omaavia senioreita. 
 
Etsimme jatkuvasti lisää eri alojen osaajia ja sellaiseksi aikovia. Jos haluat toimia asiakaspalvelutehtävissä, tutustu monipuoliseen työpaikkatarjontaamme ja hae meille töihin jo tänään!
 

Emme tällä hetkellä rekrytoi uusia henkilöitä KPO-konsernin palvelukseen COVID-19-koronaviruspandemiasta johtuen. Keskitymme varmistamaan nykyisten työntekijöidemme työn riittävyyden tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Kesätyöntekijöiden rekrytointi ja haku Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluun etenee suunnitellussa aikataulussa, mutta tilanteella saattaa olla vaikutusta palkattavien nuorten määrään. Arvioimme  tilannetta eri yksiköissämme.

6000 kesätyöpaikkaa viidessä vuodessa.
115 vuotta vastuullista työllistämistä. 

#KPO115

 
Juhlavuoden kunniaksi palkkaamme tulevanakin kesänä 1200 nuorta kesätöihin. Tule hommiin Prismaan, S-marketiin, Saleen, ABC:lle, Sokos Hoteliin tai johonkin lukuisista ravintoloistamme ja autokaupoistamme.
 
Varsinaisten kesätyöntekijöiden haku on päättynyt 29.2.2020. Olemme lähiviikkojen aikana yhteydessä hakijoihin. Kiitämme kaikkia kesätöihin hakeneita!
 
Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelupaikkoja KPO:n kauppoihin, liikennemyymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin voi hakea 16.3.-5.4.2020. Tutustu ja tienaa harjoitteluohjelmaan voivat osallistua peruskoululaiset, kymppiluokkalaiset, VALMA-ja TELMA koulutuksiin osallistujat sekä lukiolaiset, joilla ei vielä ole kokemusta työelämästä tai ammattitaitoa. Tulosta hakulomake tästä ja palauta se täytettynä henkilökohtaisesti  haluamaasi harjoittelupaikkaan suljetussa kirjekuoressa viimeistään 5.4.2020.
 

Avoimet työpaikat