Tule töihin KPO:lle

Osuuskauppa KPO on yksi Pohjanmaan suurimmista työantajista. Meitä KPO:laisia on noin 1 700. Joukossamme on niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisiakin, työuraansa aloittavia nuoria sekä vankan kokemuksen omaavia senioreita. Sen lisäksi työllistimme kesällä 2019 yli 1100 nuorta ja olemme siis yksi Suomen suurimmista kesätyöllistäjistä. Olimme myös mukana  Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa tänäkin vuonna. 
 
Työskentele Osuuskauppa KPO:n marketeissa, liikennemyymälöissä, erikoisliikkeissä, ravintoloissa, hotelleissa, autokaupoissa tai konttorilla nykyaikaisessa ja innostavassa työympäristössä. Perehdytämme työntekijämme ja koulutamme heitä vastuullisempiin työtehtäviin. Pidämme työntekijöistämme huolta, tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Työyhteisötutkimuksen mukaan olemme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.
 
Etsimme jatkuvasti lisää eri alojen osaajia ja sellaiseksi aikovia. Jos haluat toimia asiakaspalvelutehtävissä, tutustu monipuoliseen työpaikkatarjontaamme ja hae meille töihin jo tänään!
 
* Käsittelemme hakemuksia yhteistyössä Baronan kanssa.
 
 
Avoimet työpaikat