Kodin Terra Kokkola Piha Ja Puutarha

Heinolankaari 4, 67600 Kokkola Puhelin 020 780 8700 (Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min)

Aukioloajat

AVOINNA TÄNÄÄN 07:00 – 21:00

Viikko
Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni

Kodin Terra Puutarha ja piha –osasto on usein avoinna silloinkin, kun muu myymälä on suljettuna. Löydät ohesta tarkemmat aukioloajat.

Kodin Terrasta löydät mm. piha-aidat sekä monenlaiset maanpäällysteet, kuten pihakivet ja -laatat sekä erilaiset koristesorat. Valikoimiimme kuuluvat myös esimerkiksi leikkimökit, vierasmajat, ulkovarastot ja grillit. Mökille voi hankkia Kodin Terrasta vaikkapa uuden laiturin tai lipputangon. Muista myös puutarhaan kätevä valmisnurmi.

Oikea suunnittelu ja toimivat, miellyttävät materiaalit tekevät pienestäkin pihasta virkistävän vihreän keitaan. Suunnittelussa tärkeintä on se, että piha muodostaa yhtenäisen kokonaisuuden. Kun kaipaat apua tai ajatuksenvaihtoa, käytä hyväksesi Kodin Terran pihasuunnittelupalvelua. Halutessasi tavoitat kauttamme ammattitaitoisen puutarhasuunnittelijan.