10.1.2019

Handelslagets bulletin 10.01.2019

Sale Nykarleby har öppnats

I dag har Sale Nykarleby slagit upp sina dörrar. Butiken ligger vid Topeliusesplanaden 5 i centrum av Nykarleby. Med sitt mångsidiga utbud och sina långa öppettider kompletterar den nya Sale-butiken utbudet av service i området. Sale Nykarleby invigdes av stadsdirektör Mats Brandt och av Handelslaget KPO:s verkställande direktör Kim Biskop.

Handelslaget KPO köpte en aktielägenhet i centrum av Nykarleby i höstas, och renoveringen av affärslokaliteterna inleddes omedelbart. En omfattande upprustning har gjorts, och inomhus har lokaliteterna renoverats fullständigt. Fastighetstekniken är ny, likaså all inredning i butiken. Led-belysning sörjer för ljuset.

För att vara en Sale-butik har den nya butiken ett ovanligt stort sortiment, och också postens paketautomat står till kundernas förfogande. Sale Nykarleby sysselsätter sex personer förutom butikschefen.

"På senare år har Sale-kedjan vuxit kraftigt. Den butik som har öppnats i dag är KPO:s trettioförsta Sale-butik. När tjänsterna kompletteras och utvecklas erbjuds ägarkunderna ännu bättre möjligheter än förr att dra nytta av sitt medlemskap", konstaterar Jarmo Palola, direktör för KPO:s S-market- och Sale-grupp. 

Innehåll på S-kanava med sakordet: Avajaiset, Avaus, Kpo