31.8.2017

Handelslagets bulletin 31.08.2017

Nya Amarillo samt Butcher & Banker har öppnats i centrum av Vasa

I den genomgripande omdaningen av restaurangerna i centrum av Vasa har Handelslaget KPO nu färdigställt sina första restauranger. Amarillo har öppnats i fullständigt ny skepnad i andra våningen på Vasaesplanaden 18 – där Rosso tidigare verkade. Amarillo är en sällskapsrestaurang där man kan njuta av stadens bästa texmex och där kunderna trivs i baren till sent på kvällen. I den affärslokal som stått tom i våningen under samt i Public Corners gamla lokaliteter har den unika och tidsenliga rockbaren Butcher & Banker öppnats. Tillsammans bildar de här restaurangerna ett betydelsefullt och intressant restaurangkomplex på Vasaesplanaden.
 
Moderniseringen av restaurangerna fortsätter nu i Original Sokos Hotel Vaakunas lokaliteter där renoveringsarbetet är i full gång. Före utgången av september kommer restaurangerna VENN, Kokokana och Rosso att öppnas i komplett renoverat skick.

Det här är den mest betydande upprustning av restauranger som KPO någonsin har genomfört på en och samma gång. Resultatet blir ett restaurangutbud av nytt slag i centrum av Vasa och samtidigt omkring 30 nya arbetsplatser inom KPO:s rese- och förplägnadsbransch.