22.11.2019

Handelslagets bulletin 22.11.2019

Fler tvätthallar till ABC CarWash vid Prisma Karleby – och betala kan man bekvämt med ABC-mobil

Tjänsteutbudet vid Prisma Karleby breddades då biltvätten ABC CarWash utvidgades med två nya tvätthallar. Det finns nu fyra tvätthallar på Prismas gårdsplan. Biltvätten är kundvänlig, och hallarna är öppna dygnet runt. Alla fyra tvätthallar har identiska tvättmaskiner och tvättprogram. Man kan betala tvätten med kort eller med appen ABC-mobil, som gör det möjligt att betala snabbt och bekvämt med mobiltelefonen.

"ABC CarWash som verkar i anslutning till Prisma har varit mycket populär, och därför gick vi in för att investera i två nya tvätthallar" berättar Kai Virkkala,  ABC-gruppchef KPO. "Helheten med fyra tvätthallar är den första i ABC-kedjan, och garanterar snabb betjäning också i rusningstid" fortsätter han.

"Tack vare den nyaste tvättekniken är ABC CarWash energieffektiv och skonsam mot miljön och bilen. Kemikalierna är miljömärkta och -certifierade, och vi ser också till att de leds till avloppet på ett korrekt sätt, vilket är svårt då man tvättar bilen hemma på gården", säger Virkkala.

 

Innehåll på S-kanava med sakordet: Abc, Kpo