13.2.2020

Handelslagets bulletin 13.02.2020

Fazer Bagare öppnat i Prisma Jakobstad

Fazer har öppnat ett butiksbageri i Prisma Jakobstad. Vid Fazer Butiksbagerierna bakar Fazers egna bagare hantverksbröd från början, och allt mjöl som används är till 100 % inhemskt. Vid butiksbageriet i Prisma Jakobstad bakar man i kundernas åsyn utmed dagen, varje dag i veckan. Utom hantverksbröd bakar man vid bageriet också bulle för hand ända från början. Butiksbageriet sysselsätter fyra-fem personer på del- och heltid.

Bageriet erbjuder ett mångsidigt sortiment matbröd, söta bakverk och matiga produkter till såväl en hälsosam vardag som läckra veckoslutsdukningar. Utöver de egna bakverken finns det i sortimentet också produkter som bara gräddas på ort och ställe.

"Bröd och andra bageriprodukter är en viktig del av de flestas kundernas matinköp. Fazer Butiksbageriet förbättrar avsevärt vårt utbud av ugnsfärska bageriprodukter. Det gläder mig mycket att vi har kunnat uppfylla kundernas önskemål om ett större sortiment färska bageriprodukter. Verksamheten har kommit igång på ett fint sätt, och har fått ett mycket positivt mottagande", berättar Prismadirektören Harri Riikola.
 

 

Innehåll på S-kanava med sakordet: Avaus, Kpo