13.9.2019

Handelslagets bulletin 13.09.2019

Emotion har öppnat i ny skepnad vid Prisma Karleby

Den moderniserade Emotion-butiken i Karleby slog den 13 september upp sina dörrar vid Prisma Karleby, dit butiken har flyttat från köpcentret Chydenia i centrum. I butikslokaliteterna, som följer Emotion-kedjans nya butikskoncept, har det nu blivit enklare än förr att hitta det man söker, när olika varumärken för skönhet och välmående har lyfts fram på ett överskådligt sätt. Sortimentet har utvecklats ytterligare för att bättre motsvara kundkretsens behov. I anslutning till Emotion betjänas kunderna också framöver av barberar- och frisersalongen Feels. Nu håller Emotion också öppet längre än tidigare. De nya öppettiderna är följande: måndag-fredag kl. 10.00 – 19.00, lördag kl. 10.00 – 18.00 och söndag kl. 12.00 – 18.00.

"Vår personal hjälper kunderna att alltid hitta de produkter som utgående från kunderna passar dem bäst. Redan på förhand har många kunder kommit med positiva och förväntansfulla kommentarer om flytten, som gör Emotion till en del av Prisma-centrets serviceutbud. På lördagen under öppningsveckoslutet – den 14 september – får vår butik besök av Karlebybördiga makeupartisten Maria Alexandra, som kommer att dela med sig av sina sminkningstips", berättar Minna Mäenpää, butikschef för Emotion Karleby.

Emotion är Finlands största specialaffärskedja för skönhet och välmående och omfattar 38 butiker. Av dem finns fyra inom Handelslaget