30.4.2019

Handelslagets bulletin 30.04.2019

Bättre service vid Prisma Karleby

Vid Prisma Karleby pågår som bäst ändringsarbeten som ska resultera i ytterligare en hyreslokal intill butikskorridoren. Emotion Karleby kommer att flytta in nära Prisma Karleby för att stärka Prismas serviceutbud. Flytten blir av hösten 2019 när Emotions hyresavtal i Köpcentret Chydenia löper ut. Nansobutiker ska flytta in i den nya hyreslokalen som byggs nu, och Emotion kommer i sin tur att flytta in i Nansos nuvarande lokaliteter.
"Omfattande tilläggstjänster innebär stora fördelar för våra kunder. Genom att bredda det utbudet säkerställer vi att kunderna får allt mera uträttat på en och samma gång", säger Veli-Matti Haarala, direktör för Prisma Karleby.

Efter sommaren kommer Prisma i Karleby också att få de snabbkassor som kunderna har önskat. "I Karleby finns det redan snabbkassor i Sale Hakatori och i S-Market Halkokari. Eftersom erfarenheterna av dem är positiva har vi beslutat att testa snabbkassor också i en butik av Prismas storlek", berättar Veli-Matti Haarala.

Det egna utbudet av tjänster vid Prisma Karleby kompletteras för närvarande av S-Banken, Veikkaus, RAY:s spel, LähiTapiola, Alko, Kokkolan Elämän Voima, Skomakar- och nyckeltjänst T. Haapala, Silmäasema, Harjun Rinkeli, Nanso, Dam- och herrfrisering Salon Majo Ahola, Seppos Guld, Centralapoteket i Karleby och paketautomaten SmartPost. På gårdsplanen finns dessutom en CarWash-tvättautomat, en ABC-automatstation, en Nosto-uttagsautomat, en K1-besiktningsstation, en McDonald´s och en Ekopunkt.

 

Innehåll på S-kanava med sakordet: Kpo, Palvelu