16.5.2019

Handelslagets bulletin 16.05.2019

Arnolds-donitsar finns i KPO:s ABC-trafikbutiker

Arnolds-donitsar kommer under år 2019 att börja säljas i ABC-kedjans trafikbutiker i hela landet. Inom Handelslaget KPO:s område finns Arnolds-donitsarna nu att få i tre trafikbutiker. Det första försäljningsstället öppnades i ABC Expresskurvan i Vasa i början av året, onsdagen den 15 maj stod ABC Heinolasvängen i Karleby i tur och torsdagen den 16 maj gör Arnolds-donitsarna entré i ABC Jakobstad. Under hösten kommer donitsarna att dyka upp också i ABC i Kalajoki och i ABC Stenhaga i Vasa.

I trafikbutikernas sortiment av Arnolds-donitsar är de populäraste smakerna pomada, vitchoklad, mjölkchoklad och kinuski samt de från Arnolds-caféerna välkända förpackningarna fyllda med ett sortiment av donitsar. De läckra donitsarna kokas och täcks med glasyr på ort och ställe i trafikbutikerna.  

"Arnolds-donitsarna har varit en glad överraskning för våra kunder, och de har haft god åtgång i ABC Expresskurvan. Donitsarna kompletterar på ett utmärkt sätt caféserveringen vid ABC" berättar Pekka Kujala, direktör för Handelslaget KPO:s ABC-grupp.

 


 

Innehåll på S-kanava med sakordet: Abc, Kpo