Kom och jobba hos KPO

Handelslaget KPO är en av de största sysselsättare i Österbotten. Verksamheten bedrivs inom Vasa, Karleby, Jakobstads och Ylivieska ekonomiområden. Vi KPO:borna finns ca. 1 700. Vår grupp består av heltidsanställda och deltidsanställda, ungdom med börjande arbetskarriär och seniorer med omfattande erfarenhet.

Vi söker kontinuerligt för personer som kan och vill bli kunnig inom olika branscher. Om du vill jobba inom kundbetjäningsuppgifter, bekanta dig med vår mångsidig utbud av arbetsplatser och ansök redan idag.

På grund av COVID-19-coronaviruspandemin rekryterar vi inte för närvarande ny personal till KPO-koncernen. I den här exceptionella situationen koncentrerar vi oss på att ge våra nuvarande anställda tillräckligt med arbete.
 
Rekryteringen av sommaranställda och sökandet till praktikprogrammet Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna framskrider som planerat, men situationen kan påverka antalet unga som anställs. Vi bedömer situationen vid våra enheter. 

 

6000 sommarjobb på fem år.
115 år som ansvarsfull arbetsgivare.

#KPO115

Handelslaget KPO som firar jubileumsår anställer också i sommar 1 200 unga sommarjobbare. Kom och jobba på Prisma, S-market, Sale, ABC, Sokos Hotellet eller på någon av våra många restauranger eller bilaffärer.

Den egentliga ansökan om sommarjobb har tagit slut 29.2.2020. Vi kommer att kontakta ansökare under närmaste veckor. Vi tackar alla som ansökt till sommarjobbplatser. 

Bekanta dig med arbetslivet och förtjäna  -sommarpraktikplatserna till KPO:s butiker, trafikbutiker, hotell och restauranger kan du ansöka 16.3-5.4.2020. Praktikfprogrammet är avsett för ungdomar i grundskolan och i gymnasiet, tiondeklassister samt deltagare i VALMA- och TELMA- skolningsprogram, som inte har tidigare arbetserfarenhet eller yrkeskundskap. Printa ut ansökningsblanketten härifrån och returnera den ifyllda blanketten personligen  i ett slutet kuvert till det köpställe där du vill jobba senast 5.4.2020.

DU KAN SVARA PÅ FRÅGORNA I ANSÖKNINGSBLANKETTEN ÄVEN PÅ SVENSKA! 


 

Avoimet työpaikat