Kom och jobba hos KPO

Handelslaget KPO är en av de största sysselsättare i Österbotten. Vi KPO:borna finns ca. 1 700. Vår grupp består av heltidsanställda och deltidsanställda, ungdom med börjande arbetskarriär och seniorer med omfattande erfarenhet. Dessutom sysselsatte vi över 1100 ungdomar sommaren 2019 och är därmed en av de största sommarsysselsättare i Finland. Vi var även i år med i kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb

Jobba på KPO:s butiker, trafikbutiker, specialaffärer, restauranger, hotell, bilaffärer eller på kontoret i en modern och inspirerande omgivning. Vi introducerar våra anställda väl och skolar om till mera ansvariga arbetsuppgifter. Vi tar hand om våra anställda, bjuder på fina personalförmåner och belönar för väl gjort jobb. Enligt arbetsgemenskapsundersökningen är vi en av de mest inspirerande arbetsplatserna i Finland.

Vi söker kontinuerligt för personer som kan och vill bli kunnig inom olika branscher. Om du vill jobba inom kundbetjäningsuppgifter, bekanta dig med vår mångsidig utbud av arbetsplatser och ansök redan idag. 

DU KAN SVARA PÅ FRÅGORNA I ANSÖKNINGSBLANKETTEN ÄVEN PÅ SVENSKA! 

* Vi behandlar ansökningarna i samarbete med Barona.

 

Avoimet työpaikat