Rosso, Karleby

Isokatu 4, 67100 Karleby Telefon 020 780 7975 (Samtal från trådtelefon kostar 0,0835 €/samtal + 0,0702 €/min, samtal från mobiltelefon 0,0835 €/samtal + 0,1717 €/min)

Öppettider

ÖPPET I DAG 12:00 – 21:00

Vecka
Inga sökträffar.
Inga sökträffar. De närmaste verksamhetsställena:
Inga träffar inom det valda området.
Inga träffar inom det valda området. De närmaste verksamhetsställena:
öppet enligt tidsreservering
ÖPPET I DAG
Öppnar igen
Ring ()
E-post
Öppet
Stängt
  • Där Rosso finns, finns också Italien.

Andra verksamhetsställen och tilläggstjänster
 
Terass
Lekplats
Lekplats
Spelautomat
Spelautomat
Lunch
Lunch

Rosso Karleby finns i Köpcentret Chydenia, mitt inne i stadens pulserande, charmfulla och bilfria centrum. Alla är välkomna till Rosso, unga och gamla, stora och små och grupper av t.ex. arbetskamrater eller folk med gemensamma intressen – och alldeles särskild uppmärksamhet ägnar vi barnfamiljerna. Barnen har egen meny och en speciell hörna för lek. Vi erbjuder italiensk-finska smakupplevelser, och på servicen prutar vi aldrig.

 
Vår terrass, som är i bruk året om, är den perfekta träffpunkten i synnerhet sommartid, men också vintertid då våra gäster kan roa sig med t.ex. Vinterkaraoke och Dans i värmebyxor – två evenemang som redan har blivit tradition. Vardagslunch på terrassen om somrarna gör att stämningen på lunchtimmen känns nästan som vid medelhavet. Rossos ståtliga terrassvärmare med levande lågor är om vintrarna ett fint komplement till ljusstämningen i det bilfria centrumet. 
 
Den kabinettliknande nyare delen av Rosso är populär när födelsedagar och andra fester ska firas. I baren kan man slå sig ner och följa med vimlet på gågatan samtidigt som man njuter av specialkaffe, öl, vin eller någon drink. Antipasti och söta läckerheter finns för alla smaker. Och naturligtvis kan man välja bland pizza, pasta, biffar, fiskrätter, salladsportioner och soppor – kort sagt: det finns säkert något för alla. 
 
Rosso Karleby har rykte om sig att aktivt vara med i det mesta som ordnas i stan eller i näromgivningen. Som lekfull terapi för kunderna har vi erbjudit bl.a. handarbetskvällar för herrar. Våra kunder har också haft möjlighet att tillverka terapifiltar till välgörande ändamål och samtidigt kunnat skriva berättelser i vår dagbok när de har känt för att lägga undan virkningen en stund. 

Det finns 140 kundplatser i restaurangen och 75 på sommaterrassen.