Prisma Ylivieska Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki

Savarinkatu 9, 84100 Ylivieska Telefon 010 765 800 (0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min)

Öppettider

ÖPPET I DAG 10:00 – 18:00

Vecka
Inga sökträffar.
Inga sökträffar. De närmaste verksamhetsställena:
Inga träffar inom det valda området.
Inga träffar inom det valda området. De närmaste verksamhetsställena:
öppet enligt tidsreservering
ÖPPET I DAG
Öppnar igen
Ring ()
E-post
Öppet
Stängt
Huvudkontor
Andra verksamhetsställen och tilläggstjänster
 
Kort, konton, koder
 
Ägarkundsrelation
 
Kontouttag- och -insättnigar

Med ärenden som gäller ägarkundsförhållandet rekommenderar vi att kunderna använder självbetjäningskanalerna i S-mobil eller S-kanava. Kolla här vad allt du kan få med självbetjäning. Vid behov kan du också utnyttja våra responskanaler i  S-kanava och S-mobil.   
 
Med bankärenden rekommenderar vi att du använder S-mobilens banksektion och S-Bankens webbank. Mer information om S-Bankens kundservice hittar du här.

S-Banken är en finländsk butiksbank som ägs av S-gruppen och LokalTapiola-gruppen. Den erbjuder sina kunder tjänster för skötsel av den dagliga ekonomin, sparande, investering och finansiering av inköp.
 
Dessa tjänster är främst riktade till S-gruppens och LokalTapiola-gruppens ägarkunder. Användarna av S-Förmånskortet erbjudes de bästa förmåner – betalkort, brukskonto och bankkoder avgiftsfritt.
 
S-Banken erbjuder sina kunder tjänster för skötsel av den dagliga ekonomin vid S-gruppens och LokalTapiola-gruppens verksamhetsställen över hela landet. Vid stora beslut, till exempel bostadsfinansiering eller investeringar, har kunderna med tidsbeställning hjälp av 100 S-Bankirer. Dessutom erbjuder S-Banken tjänster via webbanken, mobilen och telefontjänsten.
 
De fonder och kapitalförvaltningstjänster som S-Banken förmedlar tillhandahålls av dess dotterbolag FIM.
 
S-Banken är en helt finländsk bank. Den ägs av S-gruppen (75 %) och LokalTapiola-gruppen (25 %). S-gruppens ägarandel fördelas jämt mellan SOK och S-gruppens handelslag. S-Banken har beviljats Nyckelflaggan, som är ett bevis på inhemskt ursprung.