KPO:s förmåner och bonustabell

KPO erbjuder sina ägarkunder många olika förmåner och tjänster. Förutom de förmåner som ges i form av direkta pengar – Bonusen, räntan på andelsinsatsen och betalningssättsförmånen – får våra ägarkunder bl.a. njuta av S-gruppens produktförmåner, förmåner förknippade med olika slag av idrotts- och kulturevenemang samt aktuella förmåner via appen S-mobil. Och så får vi inte heller glömma de förmåner som våra Bonuspartners beviljar på försäkringar, resor, gymmedlemskap m.m..

Synnerligen konkurrenskraftig bonustabell

Bonusen, d.v.s köpåterbäringen, innebär att pengar som har betalats för inköp kommer tillbaka. Bonus betalas på inköp som gjorts på Handelslaget KPO:s alla 150 verksamhetsställen och på S-gruppens mer än 2 000 köpställen runt om i Finland. Likaså får man Bonus på köp via våra nättjänster samt på köp hos våra samarbetspartners.

Bonusen är 1-5 procent för de bonusköp som gjorts under månaden. Bonusprocenten ökar stegvis och blir allt högre ju mera ägarkundshushållet totalt köper under månaden.

Handelslaget KPO:s bonustabell tillhör de bästa inom S-gruppen. Redan med månadsinköp på 900 euro kan man få tillbaka 5 procent av pengarna som man har betalat för inköpen. Titta närmare på bonustabellen och lägg märke till hur Bonusen på dina inköp byggs upp.

Här kan du läsa mera om hur Bonusen löper upp och hur den betalas ut

HUSHÅLLETS BONUSINKÖP PER MÅNAD MINST (€) BONUS­PROCENT BONUS PER MÅNAD MINST (€) BONUS PER ÅR MINST (€) TANKNINGSBONUS cent/L
900 5,0 % 45,00 540,00 5,0
800 4,5 % 36,00 432,00 4,5
700 4,0 % 28,00 336,00 4,0
600 3,5 % 21,00 252,00 3,5
500 3,0 % 15,00 180,00 3,0
400 2,5 % 10,00 120,00 2,5
300 2,0 % 6,00 72,00 2,0
200 1,5 % 3,00 36,00 1,5
100 1,0 % 1,00 12,00 1,0

Betalningssättsförmån

För dina bonusinköp som du har betalat med S-Förmånskortet betalar KPO utöver Bonusen 0,5 procent i extra kreditering. Denna betalningssättsförmån får man när man betalar med sitt avgiftsfria, chipförsedda S-Förmånskort från S-Banken. Varför ska man då betala med något annat bankkort, när man behändigt kan sköta allt med ett och samma kort – och få pengar tillbaka bara för att man har betalat med sitt S-Förmånskort?

Lär mera här

Ränta på andelsinsatsen

Medlemskapet i KPO är en investering i ditt eget handelslag. Med andelsinsatsen löser man in en andel i handelslaget. I regel betalar KPO varje vår ut ränta på den här investeringen. Handelslaget KPO har i vanliga fall betalat 20 euro per år i ränta på andelsinsatsen förutsatt att insatsen är betald i sin helhet.

Läs mera här

 

Förmåner i form av produkter och tjänster

Som ägarkund hos KPO får du de bästa fördelarna av S-gruppens omfattande utbud av produkter och tjänster runt om i Finland, för med S-förmånskortet är priset ibland förmånligare för dig än för dem som saknar S-Förmånskort. Dessutom erbjuder KPO i sina olika butiker då och då särskilda förmåner som är riktade enbart till ägarkunderna i det egna handelslaget.

Titta närmare på förmånerna här

S-mobil

S-mobil är S-Bankens prisbelönta mobilapp, som gör det möjligt att följa upp Bonus och förmåner samt att uträtta bankärenden var som helst. Med hjälp av S-mobil får du de bästa förmånerna och kupongerna! Med S-mobil kan du också göra en miljögärning genom att ta i bruk elektroniska kvitton samt följa upp dina uppköp bl.a. matkorgens grad av inhemskhet och koldioxidavtryck. S-mobil är planerad för att underlätta din vardag och ge dig som är mobilanvändare unika förmåner.

Läs mera och ladda ner S-mobil här

S-Bankens tjänster i bruk

På S-Banken får ägarkunderna utan avgifter ett konto, tillgång till webbanken och ett kort som kan användas på Handelslaget KPO:s och S-gruppens verksamhetsställen och också för andra bankärenden.

S-Banken finns alltid nära dig. Bankärenden kan behändigt uträttas via webbanken, på särskilda kundbetjäningsställen som finns på Prismavaruhusen eller med hjälp av blanketter i de mindre marketarna. Dessutom kan man vid kassorna i KPO:s och andra butiker som hör till S-gruppen enkelt lyfta eller deponera pengar med S-Förmånskortet.

Bekanta dig närmare med S-Bankens tjänster här

Lokala evenemang

Handelslaget KPO stöder aktivt idrott, vetenskap och kultur inom det egna verksamhetsområdet. Våra ägarkunder drar nytta av det här bland annat genom att med S-Förmånskortet få komma in förmånligare eller till och med gratis på många idrottsevenemang, konserter och festivaler.

Följ med vad som händer inom ditt område här

Supportrar

I synnerhet genom programmet Supportrar sporrar Handelslaget KPO barn och unga att röra på sig. Utvalda sällskap får stöd genom att deras supportrar koncentrerar sina inköp till handelslaget.  Alla supportrar väljer ett sällskap som de vill stöda. Den stödsumma som betalas till sällskapet bestäms på basis av de totala inköp som sällskapets alla supportrar har gjort. Supportrarna får alltså själva på normalt sätt Bonus för sina inköp samtidigt som de bygger upp stöd för det sällskap de har valt.

Läs mera om programmet Supportrar här

Bonuspartners

Handelslaget KPO har tillsammans med aktörerna inom hela S-gruppen gemensamma bonuspartners. Du kan få Bonus på dina försäkringar, resor, telefonanslutningar, medlemskap i gym, inköp av glasögon m.m.

Titta närmare på bonuspartnernas förmåner här