10.5.2017

Polar Sound Winter Festival 2017 i Vasa ishall

Gäller: 10.5.2017 - 24.11.2017

Toppartister på scen i Vasa ishall 24-25.11.2017. Boka festivalbiljetter och inkvartering på Original Sokos Hotel Royal Vaasa.

  • Polar Sound 2017 Vasa

Legendariska amerikanska gruppen Village People som huvudartist på Polar Sound Festivalen i Vasa!

Som huvudartist på den tredje Polar Sound Wasa Winter Festival den 24.-25.11.2017 i Vasa ishall uppträder Village People, kända för hittar som YMCA, In The Navy och Go West.

Gruppens frontfigur och solist Raymond Simpson har varit en del av gruppen sedan 1979 och till Vasa Arena hämtar han tillsammans med gruppen den energiska showen "Still The Kings Of Disco", som har gjort succé runt om världen på festivaler och konsertarenor under flera årtionden. År 2008 fick Village People en egen stjärna på den berömda Hollywood Walk of Fame.

Fredagens konsert som är K-18 är uppbyggd kring huvudartistens "Disco Edition"-tema. Som andra artist uppträder den svenska gruppen Rednex, kända för hittar som Cotton Eye Joe ja Wish You Were Here.

APULANTA & VESALA på Polar Sound lördagen den 25.11.

På lördagens konsert är det ingen åldersgräns och då uppträder bekanta inhemska pop- och rockartister. För första gången uppträder Vesala, känd från gruppen PMMP, i Vasa. Den andra inhemska artisten som uppträder på lördag är Apulanta, punkrockgruppen med en lång karriär bakom sig. Filmen "Teit meistä kauniin", som handlar om gruppen, nådde stora framgångar runt om i landet 2016. Apulanta, med Toni Wirtanen i spetsen, bjuder på en energisk show bestående av många kända hittar.

Mera information om Polar Sound Festivalen.

 

Original Sokos Hotel Royal Vaasa

Från 91,50€ / pers / natt / dubbelrum

I priset ingår:

  • inkvartering i dubbelrum
  • frukost
  • användning av hotellets bastu och poolavdelning
  • biljett till evenemanget (ståplatsbiljett eller LähiTapiola Silver VIP)
  • busstransport mellan hotellet och ishallen

 

Så här bokar du:

Bokningen måste göras via sokoshotels.fi-websidan. Fyll i informationen som krävs för bokningen. Då du bokar, använd bokningskod POLAR SOUND, ståplatsbiljett, eller POLAR SOUND VIP, LähiTapiola Silver Vip paket-biljett. Du får fram de rumstyper och pris som finns tillgängliga. Välj pris och de tilläggstjänster du vill ha. Bokningsbekräftelsen får du till din e-post. Observera att man inte kan boka tilläggstjänster för ankomst samma dag, i så fall måste man kontakta hotellet direkt.

Paketets hela pris måste betalas i samband med bokningen. Bokningen kan inte ändras eller avbokas, gjord betaning återbetalas inte. 


Priset är från-pris för S-gruppens ägarkunder. Antalet övernattningspaket är begränsat.

Evenemangsdagar
2016-02-05
Med S-Förmånskortet: 91,50 EUR / pers / dygn / dubbelrum
från
Du får förmånen på följande verksamhetsställen:
Sokos Hotels
Se verksamhetsställena
Du får förmånen på kedjans Sokos Hotels verksamhetsställen:
Kedja: Sokos Hotels