KPO:n edut ja bonustaulukko

KPO tarjoaa asiakasomistajilleen paljon erilaisia etuja ja palveluita. Suoraan rahana palautuvien Bonuksen, osuusmaksun koron ja maksutapaedun lisäksi asiakasomistajamme pääsevät nauttimaan mm. S-ryhmän tuote-eduista, erilaisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin liittyvistä eduista sekä ajankohtaisista eduista S-mobiili-sovelluksessa. Eikä pidä unohtaa myöskään Bonuskumppaneidemme etuja vakuutuksista, matkoista, kuntosaleista sekä monista muista palveluista.

Erittäin kilpailukykyinen bonustaulukko

Bonus eli ostohyvitys tarkoittaa takaisin maksettavaa rahaa ostoksista. Bonusta maksetaan kaikista Osuuskauppa KPO:n 150 toimipaikassa, S-ryhmän yli 2 000 toimipaikassa ympäri Suomen, verkkopalveluissamme sekä yhteistyökumppaneillamme tehdyistä ostoista.

Bonuksen määrä on 1–5 % kuukauden bonusostoksista. Bonusprosentti kasvaa portaittain sitä suuremmaksi, mitä enemmän ostoksia kertyy yhteensä asiakasomistajataloudessa kuukauden aikana.

Osuuskauppa KPO:n bonustaulukko kuuluu S-ryhmän parhaimmistoon. Jo 900 euron kuukausi ostoksilla voi saada 5 % rahaa takaisin ostoista. Katso bonustaulukosta, miten bonus kertyy ostoksistasi.

Lue lisää bonuksen kertymisestä ja maksamisesta

Talouden ostot kuukaudessa vähintään (€) Bonus % Tankkausbonus snt/L
900 5,0 % 5,0
800 4,5 % 4,5
700 4,0 % 4,0
600 3,5 % 3,5
500 3,0 % 3,0
400 2,5 % 2,5
300 2,0 % 2,0
200 1,5 % 1,5
100 1,0 % 1,0

Maksutapaetu

S-Etukortilla maksetuista bonusostoksistasi maksamme 0,5 % lisää hyvitystä Bonuksen päälle. Maksutapaetua kertyy S-Pankin maksuttomilla sirullisilla S-Etukorteilla maksaessa. Miksi maksaa toisella kortilla, kun yhdellä voi hoitaa kaiken helposti – ja ansaita rahaa takaisin pelkästä maksamisesta?

Lue lisää

Osuusmaksun korko

KPO:n jäsenyys on sijoitus osuuskauppaasi. Osuusmaksulla lunastetaan yksi osuus osuuskaupasta, ja tälle sijoitukselle maksetaan yleensä vuosittain korkoa. Osuuskauppa KPO:n on tyypillisesti maksanut täyteenmaksetulle osuusmaksulle korkoa 20 euroa /vuosi keväisin.

Lue lisää

 

Tuote- ja palveluedut

KPO:n asiakasomistajana saat parhaat edut irti S-ryhmän laajasta tuote- ja palveluvalikoimasta ympäri Suomen, sillä S-Etukortilla saat monet asiat edullisemmin. Lisäksi KPO tarjoaa ajoittain vain omille asiakasomistajilleen suunnattuja erikoisetuja eri liikkeisiinsä.

Tutustu etuihin

S-mobiili

S-mobiili on S-Pankin palkittu mobiilisovellus, joka mahdollistaa sekä Bonuksen ja etujen seuraamisen että pankkiasioinnin missä tahansa. S-mobiilin avulla saat parhaat edut ja kupongit käyttöösi! Lisäksi S-mobiilissa voit ottaa käyttöön sähköisen kuitin säästääksesi luontoa ja Omat ostot -palvelun seurataksesi ostoja, mm.  ruokakorisi kotimaisuusastetta ja hiilijalanjälkeä. S-mobiili on suunniteltu tekemään arjestasi sujuvampaa ja tuomaan sinulle mobiilikäyttäjänä ainutlaatuisia etuja.

Lue lisää ja lataa S-mobiili

S-Pankin palvelut käyttöösi

Asiakasomistajat saavat S-Pankista tilin, kortin ja verkkopankin maksutta käyttöönsä niin Osuuskauppa KPO:n ja S-ryhmän toimipaikoissa asioimiseen kuin muihinkin pankkitarpeisiin.

S-Pankki on aina lähelläsi. Pankkiasioita voi hoitaa vaivattomasti verkkopankissa tai KPO:n Prismoissa erillisissä asiakaspalvelupisteissä ja pienemmissä marketeissa lomakkeella. Lisäksi KPO:n ja muun S-ryhmän kauppojen kassoilla voi nostaa ja tallettaa rahaa kätevästi S-Etukortilla.

Tutustu S-Pankin palveluihin

Alueelliset tapahtumat

Osuuskauppa KPO on aktiivinen urheilun, tieteen ja kulttuurin tukija omalla toiminta-alueellaan. Asiakasomistajiamme tämä hyödyttää mm. siten, että moniin urheilutapahtumiin, konsertteihin ja festivaaleille pääsee S-Etukortin avulla sisään edullisemmin tai jopa ilmaiseksi.

Seuraa mitä alueellasi tapahtuu

Kannustajat

Osuuskauppa KPO tukee lasten ja nuorten liikkumista erityisesti Kannustajat-toiminnan kautta, jossa mukaan valittuja seuroja pääsee tukemaan keskittämällä ostoksiaan osuuskauppaan. Kukin kannustaja valitsee tuettavan seuran, jolle maksattava tukisumma määräytyy kaikkien seuraa tukevien Kannustajien ostosten perusteella. Jokainen Kannustaja saa siis normaalisti itselleen Bonusta ostoistaan ja kerää samalla tukea valitsemalleen seuralle.

Lue lisää Kannustajat-toiminnasta

Bonuskumppanit

Osuuskauppa KPO:lla on yhdessä koko S-ryhmän toimijoiden kanssa yhteisiä Bonuskumppaneita. Voit saada Bonusta mm. vakuutuksistasi, matkoistasi, puhelinliittymästäsi, kuntosalijäsenyydestäsi ja silmälasiostoistasi.

Tutustu bonuskumppanien etuihin