6.8.2018

Vaasan syksy on täynnä hienoja keikkoja!

Voimassa: Toistaiseksi

Rewell Nights tuo syksyllä monta kovan tason artistia Vaasaan! Majoitu keikan jälkeen mukavasti Original Sokos Hotel Vaakunassa.

  • Rewell Nights Anna Puu Juha Tapio Pelle Miljoona Vaakuna Vaasa

12.10. Samana iltana Anna Puu & Vesta

Suomi-musiikin kaksi voimanaista saapuvat Vaasaan 12.10., kun maan tunnetuimpiin laulajiin kuuluva Anna Puu esiintyy saman iltana juuri läpimurtonsa tehneen Vestan kanssa.

Aikoinaan Idols-kilpailusta julkisuuteen ponnistanut Anna Puu on viime aikoina ollut tuttu näky myös televisiossa The Voice of Finland ja Vain elämää -ohjelmissa. Huhtikuussa Puu julkaisi pitkästä aikaa uutta materiaalia, singlen Me ollaan runo.

Etunimellään esiintyvä Vesta Burman (23) on tällä hetkellä suuressa nosteessa – esikoislevy Lohtulauseita julkaistiin keväällä ja sen yhteydessä tehty kiertue oli loppuunmyyty. Kriitikoiden mukaan Vestan olemus ja ääni saa valovoimansa rosoisesta aitoudesta.

2.11. Juha Tapio valloittaa Vaasan

Juha Tapio on hivuttautunut kuin varkain maamme suosituimpien lauluntekijöiden joukkoon. Emma-palkittu Juha on julkaissut urallaan kulta- ja platinalevyjä, valloittanut radiolistoja ja esiintynyt loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla. Uusi albumi Kuka näkee sut julkaistiin huhtikuussa. Albumia edeltävät singlet Sydän jota rakastan ja Kuka näkee sut ovat saaneet hienon vastaanoton, ja ne kuullaan Vaasassa 2.11, kun Juha Tapio esiintyy Rewell Nightsissa.

16.11. Pelle Miljoona juhlakiertueella

Pelle Miljoona tekee paluun 40-vuotisjuhlakiertueen merkeissä legendaarisella alkuperäiskokoonpanolla. Yhtye teki läpimurtonsa vuosina 1979-80, jolloin bändissä soittivat Pelle Miljoonan lisäksi Tumppi Varonen, Ari Taskinen, Andy McCoy ja Sami Yaffa. Kokoonpano levytti mm. suomipunkrockin ikivihreisiin kuuluvan klassikkoalbumin Moottorie on kuuma. Yhtye saapuu Vaasaan aivan kiertueen alussa – keikka Rewell Centerissä on perjantaina 16.11. Samana iltana lavalla näkyy myös Wentus Blues Band.

Liput

Keikkaliput voi kätevästi osataa majoitusvarauksen yhteydessä lisämyyntituotteistamme (etu asiakasaomistajille). Lippua ei tarvitse tulostaa vaan sen saa sisäänkirjautumisen yhteydessä hotellin vastaanotosta (majoitusken varausvahvistus on hyvä ottaa mukaan). 

Oletko juhlatuulella ja majoitusta vailla?

Pikkumustaa päälle ja korkkarit jalkaan! Juhlia voi nyt vähän pidempään. Yllätä vaikkapa ystäväsi hotelliviikonlopulla! Vaasa Original Sokos Hotel Vaakunan hullun halpa majoitustarjous on todella edullinen vaihtoehto sinulle.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Alk. 40 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Hintaan sisältyy:

•majoitus
•aamiainen
•asiakassauna
•kuntosali
 

Näin varaat osoitteesta www.sokoshotels.fi: 

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi FIESTA. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Tiedustelut:

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaaa puh. 020 780 88 00

Puhelun hintatiedot 020-alkuiseen numeroon löytyvät yhteystiedot-kohdasta.
Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Paketteja rajoitettu määrä.

S-Etukortilla: 40 EUR/hlö/vrk/2 hh
alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Rosso
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Rosso toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Kokokana
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Kokokana toimipaikoista:
VENN
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun VENN toimipaikoista: