2.4.2019

Lähde keväiselle kaupunkilomalle

Voimassa: Toistaiseksi

Keväinen loma piristää aina. Pääsiäinen, vappu vai helatorstai? Mikä sopii sinulle parhaiten? Valitse ja varaa omistajille -20% edullisempi miniloma.

  • Miniloma, Helsinki, Vantaa, Espoo, Vaasa, Oulu

    Miniloma keväiseen kaupunkiin

Pitkiä vapaita osuu tänä vuonna huhti-toukokuulle useampia. Ensin tulee pääsiäinen, sitten vappu ja sitten vielä helatorstai. Loistavia mahdollisuuksia irtiottoon arjesta. Lähde minilomalle keväisiin kaupunkeihin. Helsinki, Espoo, Vantaa ja pääkaupungin lukuisat ajanvietteet tai Tampereen nähtävyydet ja kulttuuririennot. Vaasa taas Suomen aurinkoisimpana kaupunkina tarjoaa varaslähdön kesään ja Oulun Nallikarilla nautit veden kimalteesta niin sisällä kuin ulkona. Valitse oman makusi mukaan, mutta valitse pian, sillä nopeat syövät hitaat!

Etusi omistajana:

-20%  alennus päivän hinnasta, kun varaat viimeistään 7 vrk ennen saapumista. 

 
Varaus tehtävä viimeistään 7 vrk ennen saapumista. Varauksen koko arvo maksettava varausta tehdessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta. Hinta varattavissa saatavuuden mukaan. Varaus sokoshotels.fi-sivustolla.
 
S-Etukortilla majoitut edullisesti omistajan hinnoilla ja saat vielä Bonusta päälle. Parhaan hinnan saat varaamalla osoitteesta www.sokoshotels.fi ja valitsemalla kohdan "S-Etukortti".
S-Etukortilla: -20%
omistajille
Ketju: Sokos Hotels