15.2.2017

Osallistu ABC:n piirustuskilpailuun ja voita perhematka Legolandiin


Piirrä hauska lomamuisto ja voita perheelle viikon lomamatka Tanskan Legolandiin. Osallistua voi ABC-liikennemyymälöissä sekä Lähi-ABC-asemilla 15.2.15.3.2017.

Mikä oli parasta hiihtolomalla? Tai muistuuko mieleesi jokin kiva juttu joululomalta, kesälomalta tai vaikka ulkomaanmatkalta? Osallistu piirustuskilpailuun piirtämällä hauska lomamuisto ja voit voittaa perhematkan Tanskan Legolandiin.

Piirustuspapereita löydät ABC-liikennemyymälöistä sekä Lähi-ABC-asemilta, jonne voit myös palauttaa piirustuksesi tai lähetä kuva piirustuksesta osoitteeseen abcasemat@sok.fi.

Palkintoon kuuluu seitsemän päivän lomamatka Tanskaan kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle sisältäen mm. matkat, majoituksen sekä sisäänpääsyt Legoland-huvipuistoon sekä Kolmården-eläinpuistoon. Lue lisää matkasta Pohjolan Matkojen verkkosivuilta. Tarkemmat kilpailusäännöt löydät liitteestä.

Lasten annoksella etukuponki Sea Lifeen

Talvilomien aikaan 15.2.–15.3.2017 ABC-liikennemyymälöissä ja Lähi-ABC-asemilla lasten annoksen ostajat saavat etukupongin, jolla saa -50% alennuksen Sea Life -merimaailman normaalihintaisista peruslipuista. Etu lunastetaan Sea Lifen verkkokaupasta tai Sea Lifen kassalta.
 

Päivitetty 3.4.2017: Piirustuskilpailun voittaja on arvottu. Matkan voitti Pinja Kuopiosta. Onnea! Kiitos kaikille osallistujille upeista piirustuksista.

Liitetiedostot
Uutinen koskee toimipaikkoja:
Ladataan kommentointia...