Lapin Autokatsastus

Varastotie 12, 98120 Kemijärvi
Muut toimipaikat ja lisäpalvelut
 
Katsastuspiste Kuusamo
 
Katsastuspiste Kuusamo

Lapin Autokatsastus Oy toimii Koillismaan Osuuskaupan bonuspartnerina.Se on Kemijärvellä sijaitseva yksityinen katsastusasema. Nykyaikaiset tilat ja uusin tekniikka mahdollistavat nopean ja mukavan palvelun. Meiltä on saatavissa myös kaikki tavanomaiset liikennevakuutukset ja vapaaehtoiset vakuutukset useimmista yhtiöistä helposti ja vaivattomasti. Sivuiltamme saat tietoa ajoneuvojen katsastusasioista.

Lapin Autokatsastus Oy on katsastus- ja rekisteröintipalveluita tarjoava yritys. Olemme ketjuihin kuulumaton ja riippumaton, vahvasti lappilainen vaihtoehto. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt käyttöömme Avainlipun merkiksi suomalaisesta työstä.

Haluamme tarjota laadukkaita palveluita joustavasti edulliseen hintaan asiantuntemuksella ympäristönäkökohdat huomioiden. Meillä on huippunykyaikaiset tilat ja laitteet. Voit seurata katsastajien työskentelyä katsastustiloissa tai lukea päivän lehden viihtyisissä ja tilavissa asiakastiloissamme nauttien kupin kuumaa kahvia.


Suurin osa asiakkaistamme tulee varaamatta aikaa silloin, kun heille parhaiten sopii, mutta halutessasi voit myös varata ajan ja pääset jonottamatta palveltavaksi.

Ajoneuvoille, jotka tarvitsevat raskaan linjan (matkailuvaunut, kuorma- ja linja-autot, isot paketti-autot ja varsinaiset perävaunut), on hyvä varata aika puhelimitse. Näin vältyt turhalta odotukselta, koska raskaita ajoneuvoja varten on yksi linja.

Ei hakutuloksia.
Ei hakutuloksia. Lähimmät toimipaikat:
Ei kohteita valitulla alueella.
Ei kohteita valitulla alueella. Lähimmät toimipaikat:
Avoinna ajanvarauksella
AUKI TÄNÄÄN
Avoinna jälleen
Soita ()
Sähköposti
Auki
Kiinni